Survivor All Star: Πετάει για Άγιο Δομίνικο ο Πύρρος Δήμας λόγω της Αφροδίτης Σκαφίδα; - Τι συμβαίνει

Αυτή είναι η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καλεσμένος στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα βρέθηκε ο Πύρρος Δήμας, ο σπουδαίος χρυσός Ολυμπιονίκης που έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα με τις επιτυχίες του. Λίγο μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας του μίλησε για όλους και για όλα, ανάμεσα τους στην σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή, αλλά και τη σύντροφό του Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο αθλητής χρόνια μετά την απώλεια της γυναίκας του που έδινε μάχη με τον καρκίνο, αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή του και εδώ και μήνες βρίσκεται σε σχέση με την αθλήτρια, η οποία συμμετέχει φέτος για δεύτερη φορά στο Survivor που έχουμε την All Star εκδοχή του.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε λεπτό τη σχέση του και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για αυτή. Μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας ήταν εκείνος που πήγε την Αφροδίτη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Πάει Δομίνικο ο Δήμας για την Σκαφίδα;

Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε στην Μεγάλη Εικόνα, ο Πύρρος Δήμας ρωτήθηκε αν θα πετάξει για την εξωτική χώρα με σκοπό να δει την σύντροφό του, καθώς υπάρχει έπαθλο επικοινωνίας με συνάντηση.

Ο ίδιος, απέφυγε να απαντήσει ευθέως ωστόσο είπε με χιούμορ: «Πηγαίνω κάθε χρόνο στον Άγιο Δομίνικο γιατί λόγω δουλειάς πάμε με την ομοσπονδία για αγώνες. Είμαι καλά, η ζωή συνεχίζεται, είμαι ήρεμος, είμαι καλά και είμαι ευτυχής».

Η σχέση τους με τα παιδιά του

«Τα παιδιά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε μια ομαδική συνομιλία, όπου μια φορά την εβδομάδα μιλάμε όλοι μαζί σε βιντεοκλήση. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά δεν έχεις την επιλογή να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να περιμένεις να σε βοηθήσει ο Θεός, πρέπει εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα. Πρώτον να είσαι υγιής και καλά και δεύτερος να είσαι κοντά τους, να στηρίξεις τις επιλογές τους. Έμαθα, λίγο αργά αλλά έμαθα. Τον μικρότερο γιο μου, τον Νικόλα τον έχω εδώ, τον μεγάλωσα, ήμουν δίπλα του. Θυμάμαι ότι την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, θέλω να είναι τυχερά και να προοδεύσουν. Ευτυχώς που έκανα τα παιδιά μου μικρός, γιατί τώρα είμαστε φίλοι», αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας.