Της κρατούσε μέχρι και την βαλίτσα - Στο πλευρό της Αφροδίτης Σκαφίδα ο Πύρρος Δήμας πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star

Αχώριστοι μέχρι το τέλος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Της κρατούσε μέχρι και την βαλίτσα - Στο πλευρό της Αφροδίτης Σκαφίδα ο Πύρρος Δήμας πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star

Για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star αναχώρησαν σήμερα το πρωί 3/1 οι παίκτες, οι οποίοι ανυπομονούν να ξαναζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία και να αγωνιστούν και μάλιστα στους δύσκολους και απαιτητικούς στίβους μάχης.

Οι παίκτες που ταξιδεύουν κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη και εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο casual ντυμένοι, με αθλητικά και κάποιοι είχαν και λίγο ύφος - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό μας» παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή και τους δήλωσε πως δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού).

Ανάμεσά στα "αστέρια" του φετινού κύκλου είναι φυσικά και η Αφροδίτη Σκαφίδα που τη συνόδευσε έως το αεροδρόμιο ο αγαπημένος της, Πύρρος Δήμας.

«Δεν νομίζω πως θα ήθελα να βρεθούμε μαζί (με τον Πύρρο Δήμα) στο Survivor, θα με άγχωνε σε περίπτωση που θα ήταν προτεινόμενος, επίσης εάν δεν κέρδιζε θα στεναχωριόμουν, όπως και αν δεν θα έτρωγε. Για να βρίσκομαι εδώ σημαίνει πως στηρίζει την απόφασή μου. Είναι μια απόφαση μεγάλη, αλλά όταν κάνεις μία συζήτηση, γίνεται σε μία βάση όπου υπάρχει σεβασμός, οπότε θα με στήριζε σε οτιδήποτε. Εννοείται πως θα μου λείψει, όλοι θα μου λείψουν και οι συγγενείς μου και οι δικοί μου άνθρωποι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Στο πλευρό της Αφροδίτης Σκαφίδα ο Πύρρος Δήμας πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star

Ο ίδιος όπως είδαμε στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό Μας ήταν συνεχώς δίπλα της και της κρατούσε και τη βαλίτσα.