«Οι παίκτες ήταν άνετοι μέχρι που ο Ατζούν...» - Οι αποκαλύψεις του Λιανού λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star

θα γίνει μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Οι παίκτες ήταν άνετοι μέχρι που ο Ατζούν...» - Οι αποκαλύψεις του Λιανού λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου μαζί με τους πρώτους παίκτες του Survivor All Star αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο. Το παιχνίδι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8/1 και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα στους στίβους μάχης.

Οι παίκτες που ταξιδεύουν κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη και εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο casual ντυμένοι, με αθλητικά και κάποιοι είχαν και λίγο ύφος - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό μας» παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή και τους δήλωσε πως δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

Έχοντας κουρευτεί λίγες ημέρες πριν, ο Γιώργος Λιανός ευγενικός όπως κάθε φορά, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας στις περισσότερες από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Αισθάνομαι ωραία, είχα το κλασικό άγχος, δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ανέφερε: «Το παιχνίδι θα παίζει σε άλλα επίπεδα στρατηγικής, θα γίνει μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος», ενώ συνέχισε «Οι παίκτες ήταν άνετοι μέχρι που ο Ατζούν τους είπε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο».

Από την άλλη, μετά από ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (μετά το αινιγματικό βίντεο της) είπε: «Το κριτήριο των ομάδων θα είναι αγωνιστικό.

Για το αν θα μπει τελικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος «Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία ποιος παίκτης θα μπει και ποιος όχι».

Για το τι είπε και έκανε η σύζυγός του λίγο πριν αναχωρήσει από το σπίτι αποκάλυψε: «Η σύζυγός μου με σταύρωνε και μου έβαζε Παναγίτσες και τον Άγιο Χριστόφορο».