Η αλλαγή που έκανε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η αλλαγή που έκανε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star

«Για το ταξίδι του SURVIVOR αναχωρούν σήμερα (Δευτέρα 2/1) οι συνολικά 26 παίκτες, με το πρώτο γύρισμα να ξεκινά σε λιγότερο από 48 ώρες. Οι παίκτες κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη», ήταν η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Έτσι λοιπόν το τελευταίο ραντεβού με τον ΣΚΑΙ πραγματοποίησαν σήμερα 2/1 ορισμένοι από τους παίκτες του Survivor All Star. Την ίδια ακριβώς ώρα βρέθηκαν στα γραφεία της Ατζούν Μίντια και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα πέσουν στους στίβους μάχης. Στο Πρωινό μας μετέφεραν όλες τις λεπτομέρειες με δημοσιογράφο της εκπομπής να βρίσκεται ακριβώς έξω από το κτήριο και να περιμένει τους παίκτες να περάσουν έτσι ώστε να κάνουν κάποια δήλωση.

Τα πρώτα 11 ονόματα που θα δούμε έχουν ανακοινωθεί επίσημα και έχουν προκαλέσει τον κακό χαμό, μιας και ανάμεσά τους είναι μερικοί παίκτες που δεν ήθελε να τους δει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου και τα σχόλιά τους στο twitter)

Στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Η αλλαγή που έκανε ο Γιώργος Λιανός πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star

Μάλιστα, αναχωρεί από ώρα σε ώρα και ο Γιώργος Λιανός που ειδικά για φέτος "έκλεισε" με τον Ατζούν ένα πολύ δυνατό deal και γνωρίζουμε πόσα χρήματα θα παίρνει την εβδομάδα.

Λίγο λοιπόν πριν «πετάξει» για τον Άγιο Δομίνικο, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να περιποιηθεί τον εαυτό του μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν δεν θα του το επιτρέπουν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κι όπως είδαμε πήγε στο κομμωτήριο για να φροντίσει τα μαλλιά του.

«Από μαλλί πάμε καλά» έγραψε ο Γιώργος Λιανός την ανάρτησή του!

Η αλλαγή που έκανε ο Γιώργος Λιανός πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star