Survivor all star: «Αν παρατηρήσετε, στο δέντρο...» - Ο Αναγνωστόπουλος έδωσε ''στεγνά'' τις κινήσεις του Μπόγδανου

Με αφορμή όσα έκανε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Αν παρατηρήσετε, στο δέντρο...» - Ο Αναγνωστόπουλος έδωσε ''στεγνά'' τις κινήσεις του Μπόγδανου

Άλλο ένα αποκαλυπτικό και με πολλές ανατροπές επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 6/2 στο Survivor all star με την μπλε ομάδα να χάνει σερί το έπαθλο ασυλίας και φαγητού με τις ισορροπίες σιγά σιγά να γκρεμίζονται.

Χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε σε κλάματα, αφού βλέπει, πως δε μπορεί να βρει τον εαυτό της σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ παράλληλα τα έβαλε με την ομάδα της τονίζοντας, πως δεν την εμψυχώνουν.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν μάλιστα ο ένας από τους παίκτες, που όπως είπε της ρίχνει το ηθικό κάτι, που την κάνει ακόμη περισσότερο να λυγίζει...

«Σήμερα είμαι πολύ απογοητευμένη. Πέρα από τις έξι ήττες σερί που διανύουν οι Μαχητές, έχω στενοχωρηθεί και με κάποια άλλα πράγματα στον αγώνα. Η ομάδα μου δεν με πιστεύει κι ίσως δεν θέλει να με πιστέψει για να με βγάλει υποψήφια και σήμερα επιβεβαιώθηκα.

Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Ηλίας Γκότσης είπε να επιλέξουν την Στέλλα εννοείται κι εγώ το άκουσα. Δεύτερο σκηνικό στο παζλ, που είμαι πολύ καλή αλλά ήμουν μακριά, μου φώναζε. Στο τρίτο συμβάν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο «φίλος» μου, είπε ότι η Μαριαλένα είναι σίγουρη ήττα. Σίγουρη ήττα εγώ; Που πριν δύο χρόνια παίζαμε στα ατομικά μαζί και με άντρες; Μου έχετε διαλύσει την ψυχολογία γιατί δεν με πιστεύετε.

Τι κάνετε ρε φίλε; Υποτίθεται ότι ήρθαμε σε ένα παιχνίδι για να το ζήσουμε, όχι να φάμε ο ένας τον άλλον. Αν είναι να βγω από εδώ με ψυχολογικά προβλήματα, καλύτερα να φύγω… Ούτε η ομάδα μου μπορεί να με πιστέψει κι ο καθένας κοιτά την πάρτη του», είπε η Μαριαλένα.

Και ενώ λοιπόν στη συνέχεια είδαμε τον Μπόγδανο να της ζητάει συγγνώμη τονίζοντας, πως αν της μίλησε άσχημα έγινε άθελα του, μια ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου ήρθε να μας βάλει σε σκέψεις (δείτε εδώ με ποια ξανθιά τραγουδίστρια θέλουν σε σχέση τον πειρατή).

Συγκεκριμένα ο πειρατής, που έχει αποχωρήσει σιγά σιγά σπάει τη σιωπή του για όσα γίνονται στο παιχνίδι και έτσι αυτή τη φορά η μπάλα πήρε τον Μπόγδανο...

Το άδειασμα του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον Ηλία Μπόγδανο

«Μαριαλένα μου ! Εγώ στα είχα πει για όλους κ για όλα ! Δεν άκουγες.. Μπόγδανε τα ίδια έκανες κ σε εμένα ! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω & την άλλη μέρα με ψήφισες! Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν όλα καλά όταν χάνουν όλο προβλήματα.. έρχονται κ αλλά..», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Κώστας Αναγνωστόπουλος