Πρώην του Ουγγαρέζου η νέα σύντροφος του Κώστα Αναγνωστόπουλου - Η ηλικία και η καταγωγή

Τι έχει να πει άραγε για αυτό ο Δημήτρης;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην του Ουγγαρέζου η νέα σύντροφος του Κώστα Αναγνωστόπουλου - Η ηλικία και η καταγωγή

Μπορεί να γνωρίζουμε την τελευταία σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλο που είναι η αδερφή πρώην παίκτριας του Survivor, ωστόσο, μετά την αποχώρηση του από το All Star έγινε γνωστό το όνομα της νέας του συντρόφου.

Πρόκειται για πρώην σύντροφο του Δημήτρη Ουγγαρέζου και γνωστό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια, αφού πολλές φορές την έχουμε δει σε εκπομπές τόσο ως συνεντευξιαζόμενη όσο και ως πάνελ σε ψυχαγωγικά προγράμματα.

Ο λόγος για την Ιλένια Ουίλιαμς, με την οποία ο δημοσιογράφος χώρισε πριν πολλούς μήνες και το τέλος της σχέσης τους είναι οριστικό....

«Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του μήνα έχει γενέθλια η Ιλένια Ουίλιαμς. Πώς τα φέρνει η ζωή; Είναι ζευγάρι. Δεν το ήξερες; Με κοινούς φίλους που έχουμε μιλήσει έχουν κάνει εξόδους μαζί, τον παρακολουθούσε. Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. Δεν θέλει να δώσει έκταση στη σόουμπιζ για την προσωπική της ζωή», αποκαλύφθηκε το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήγαν στην κηδεία του πατέρα της- δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικό.

Ποια είναι η Ιλένια Ουίλιαμς η νέα σύντροφος του Αναγνωστόπουλου

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι δημοσιογράφος, όμως η μουσική ήταν εκείνη που αγάπησε και πλέον ασχολείται με το τραγούδι. Είναι 32 ετών και γονείς της είναι η Αμαλία Δημητριάδου και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες έφυγε από τη ζωή. Επίσης έχει ακόμη δυο αδέρφια.

Σπούδασε Media Communication and Public Relations στο πανεπιστήμιο του Wolverhampton της Αγγλίας, ενώ το 2012 αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έχει εργαστεί σαν ρεπόρτερ σε κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 και το Star. Τη σεζόν 2021-2022 συμμετείχε στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” στο OPEN.

Έχει τη δική της εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Mad Radio 106,2 και από το 2016 εργάζεται ως παρουσιάστρια στο Mad Tv.