Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή του - Σε σχέση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με ξανθιά τραγουδίστρια

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή του - Σε σχέση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με ξανθιά τραγουδίστρια

Μπορεί η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος να ήταν θέμα προς συζήτηση για πολλές μέρες, όπως και η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα, εξαιτίας των παρανομιών τους στο Survivor All Star, ωστόσο, τώρα ήρθε και η σειρά του Κώστα Αναγνωστόπουλου, καθώς αποχώρησε από το παιχνίδι έξαλλος και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν (δείτε εδώ γιατί δεν θα έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό μας).

Όσο κι αν αποφεύγει να μιλήσει, βέβαια, δεν σταματούν να διαρρέουν πληροφορίες για τον ίδιο και τη ζωή του, αλλά και για όσα συνέβησαν με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Η εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, έβγαλε, λοιπόν, στην επιφάνεια, κάτι που ο ίδιος προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό και αφορά τα ερωτικά του.

Με ποια φημολογείται ότι είναι σε σχέση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του Survivor All Star

Μέχρι στιγμής, δεν γνώριζε κανείς τίποτα για αυτό το κομμάτι, ενώ και μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης εκείνος παραπονιόταν για το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του, κάτι που φαίνεται πως τελικά δεν είναι αλήθεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, της συγκεκριμένης εκπομπής, ο μισθοφόρος βρίσκεται σε σχέση με την πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία επίσης κρατάει μακριά την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά τον χωρισμό της με τον δημοσιογράφο.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, αλλά η αλήθεια θα "λάμψει" στη συνέχεια, αφού τίποτα δεν μένει κρυφό στο τέλος!

Με πόσα χρήματα θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο παίκτης που στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο του Survivor All Star αποχώρησε έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, όπως αναφέρθηκε ήδη (δείτε εδώ τα ποσοστά της ψηφοφορίας). Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του με Διάσημους και Μαχητές να ξεσπούν και ορισμένους να φτάνουν μέχρι και στο σημείο να κλάψουν.

Ο Μισθοφόρος ωστόσο, είχε μια αντίδραση που τους "πάγωσε" όλους. Όταν του δόθηκε ο λόγος να μιλήσει, εκείνος τον αρνήθηκε και ζήτησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, γεγονός που έφερε μια μικρή ένταση στους Μαχητές.

Ο Κώστας Αναγνωτόπουλος λοιπόν, πήρε την δάδα του και έφυγε από το παιχνίδι με την παραγωγή να τον οδηγεί στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου (δείτε γιατί έχουν εξαφανιστεί από παντού).

Όπως γνωρίζουμε φέτος οι All Star παίκτες έκαναν δυνατό deal με τον Τούρκο παραγωγό, καθώς κανείς δεν παίρνει την εβδομάδα κάτω από 5 χιλιάδες ευρώ. Βέβαια κάποιοι όπως η Κατερίνα Δαλάκα έχουν κάνει ένα διαφορετικό συμβόλαιο - δείτε εδώ πόσα πήρε από τον Ατζούν.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λοιπόν, αφού παίρνει 5 χιλιάρικα την εβδομάδα και έμεινε για 4 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, επιστρέφει στην Ελλάδα με 20 χιλιάδες ευρώ επιπλέον! Καθόλου άσχημα!