61χρονος και bodybuilder - Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης

Απίστευτη η ομοιότητα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
61χρονος και bodybuilder - Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία 6 χρόνια είναι αναντίρρητα ο Κωνσταντόνος Βασάλος, τον οποίο γνωρίσαμε το 2017 μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο Survivor.

Έκτοτε, ο ίδιος υπάρχει συνεχώς στην τηλεόραση, είτε μέσα από πάνελ εκπομπών, είτε απο συμμετοχή του όπως σε άλλα παιχνίδια, όπως το Asia Express που προβλήθηκε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα βγήκε και νικητής!

Τώρα, τον απολαμβάνουμε ξανά στο Survivor All Star και μάλιστα αποτελεί ένα από τα φαβορί για νίκη (δείτε εδώ με ποια συμπαίκτριά του, μάλιστα, συναντιέται κρυφά στο δάσος!)

Φωτογραφίες του 61χρονου γυμναστή και πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου

Να υπενθυμίσουμε, λοιπόν, πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ως personal trainer και πρωταθλητής του bodybuilding και μάλιστα την αγάπη του για το bodybuilding φαίνεται πως την κληρονόμησε από τον πατέρα του, Γιάννη Βασάλο.

Ο Γιάννης Βασάλος κατάγεται από τη Σίφνο και είναι 61 ετών. Ασχολείται μάλιστα ακόμη με το bodybuilding ενώ διαθέτει και το δικό του γυμναστήριο. Η σχέση του με τον γιο του, Κωνσταντίνο είναι πολύ στενή και τον στηρίζει σε όλες του τις αποφάσεις, ενώ μάλιστα στο πρώτο Survivor είχε ταξιδέψει και μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να τον συναντήσει σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου διατηρεί σχέση με μια γοητευτική μελαχρινή personal trainer καθώς με τη μητέρα του Κωνσταντίνου έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πιάστηκε να τρώει μπέργκερ στο δάσος....

Στο Survivor All Star το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο! Όλα ξεκίνησαν από το παράνομο ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και συνέχισε με την παράβαση του κανόνα της επικοινωνίας της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τώρα όμως ακόμη ένα έρχεται να "σκάσει" σαν "βόμβα"! Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, την ώρα που οι Μαχητές κλαίνε στις κάμερες πως πεινάνε επειδή χάνουν στους αγώνες, πίσω από τις κάμερες κάποιοι τουλάχιστον από αυτούς τρώνε.

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινιδης στο πλατό, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος "τσάκωσε" συγκεκριμένους συμπαίκτες του να τρώνε μέχρι και μπέργκερ. Βρίσκεται δέντρο που locals πηγαίνουν και αφήνουν, χυμούς ριζογκοφρέτες, μπέργκερ και άλλα για κάποια πρόσωπα.

Το μέρος λοιπόν αποκαλύφθηκε και ο Μισθοφόρος το γνωστοποίησε στην παραγωγή και τα έκανε μπάχαλο, ωστόσο, κανείς δεν έκανε τίποτα, για αυτό κιόλας μετά την αποχώρηση του μιλάει για... τσίρκο - δείτε την ανάρτηση του.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος μίλησε έμμεσα για έναν παίκτη και συγκεκριμένα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος είναι ο ένας από τα πρόσωπα που τρώνε.