Πάλευε κρυφά από την οικογένειά του - Η σκληρή μάχη του Μελέτη Ηλία με τα ναρκωτικά

Πότε βγήκε από τη χρήση και σε τι ηλικία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε την Δευτέρα 6/2 στο The 2night show o Μελέτης Ηλίας με τον ηθοποιό να μιλάει πολύ ανοιχτά τόσο για την προσωπική του ζωή, ως πατέρας και σύζυγός αλλά και για το πως πέρασε την εφηβεία του (δείτε εδώ την αποκάλυψη, που έκανε για τις Άγριες Μέλισσες).

«Είμαστε μαζί από το 2005. Δουλέψαμε αρκετά και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου. Κάθεσαι με το έτερον ήμισυ απέναντι από τον ψυχολόγο – σύμβουλο γάμου κι αυτό που κάνει είναι να ακούσει διαφορετικές εκδοχές μιας ιστορίας και να καταλάβει αν αυτοί οι δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί ή όχι.

Αυτός θέλει να επισπεύσει είτε προς την μία είτε προς την άλλην κατεύθυνση, αρκεί να ξέρει τι θέλουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση αυτών των χρόνων κι ουσιαστικά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τις μας φταίει στην καθημερινότητα. Από τις πρώτες συνεδρίες κατάλαβα τι μέρος του λόγου είμαι και τι πρέπει να κάνω για να υπάρξω σε ένα σπίτι που ονομάζεται οικογένεια. Εμένα με βοήθησε’», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Πρόσφατα ο ηθοποιός αποκάλυψε δημόσια, πως πριν τα 30 είχε δοκιμάσει και έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών κάτι, για το οποίο μίλησε ξανά τονίζοντας μάλιστα, πως όταν ήταν μέσα στο πρόβλημα οι γονείς του είχαν πλήρη άγνοια.

Οι δηλώσεις του Μελέτη Ηλία για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών

«Δεν είχα δύσκολη εφηβεία. Ως μοναχοπαίδι νιώθω από τις διηγήσεις των γονιών μου ότι ήμουν πολύ εντάξει ως παιδί. Οι γονείς μου έμαθαν από μία συνέντευξή μου στην τηλεόραση ότι στα 25 μου έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών. Δεν θυμάμαι με ποια αφορμή το είπα, αλλά μου βγήκε. Όταν με είδε μου λέει “σοβαρά μιλάς; πότε; αφού εδώ ήσουν 20 χρονών;”. Μετά μου είπε ότι κάτι είχε ψυλλιαστεί.

Τα μυαλά τότε ήταν πάνω από το κεφάλι. Το γεγονός ότι ξεμπέρδεψα με αυτά, σε εμένα θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα κω@@@ας. Ήμουν τυχερός, είπα τέλος, ένιωθα ότι χάνω την μπάλα», είπε ο Μελέτης Ηλίας.