«Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που...» - Άσχημο ξέσπασμα της Χατζίδου για τα αρνητικά σχόλια σε Τούνη και Αλεξάνδρου

«Είναι δημόσια πρόσωπα! Το θέμα είναι πώς λες κάτι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που...» - Άσχημο ξέσπασμα της Χατζίδου για τα αρνητικά σχόλια σε Τούνη και Αλεξάνδρου

Στο επίκεντρο ξανά του σχολιασμού βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λόγω μερικών φωτογραφιών που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βγήκε για λίγα λεπτά έξω στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο του, με συνέπεια να δεχτούν δεκάδες μηνύματα και αρνητικά σχόλια για αυτό.

Έτσι λοιπόν τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησαν να απαντήσουν, μέσα από μερικές αναρτήσεις στα social media.

«Υπενθυμίζω το άρθρο του Ιωάννη - Πρασσά - διδάκτορα Μοριακής Βιολογίας και ερευνητή στο τμήμα Παθολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείο Mount Sinai Hospital του Τορόντο - "Κανένας δεν παθαίνει κρύωμα/κρυολογήμα από το κρύο" κάτι που στη χώρα μας δυσκολευόμαστε πολύ να κατανοήσουμε ακόμα και που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αλήθεια. Χρόνια αργότερα, μια φίλη που δουλεύει σε παιδικό σταθμό στην Σουηδία, μου εξηγούσε ότι ο καθημερινός περίπατος και ο χρόνος έξω από την τάξη δεν αναβάλλεται για κανένα λόγο» ήταν η απάντηση του Δημήτρη (δείτε εδώ και την απάντηση της αγαπημένης του).

Την δική της τοποθέτηση θέλησε να κάνει και η Ελένη Χατζίδου, το πρωί της Τρίτης 7/2, μέσα από την εκπομπή της.

Η αναφορά της Ελένης Χατζίδου στα αρνητικά σχόλια για Τούνη - Αλεξάνδρου

«Καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους. Και καλά πρέπει να κάτσεις μέσα 40 μέρες. Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα σε ποιον μήνα μπορείς να κάνεις γυμναστική, πότε πρέπει να σταματήσεις να θηλάζεις και αν πρέπει να θηλάσεις, πότε πρέπει να σαραντήσεις και γιατί βγήκες…», είπε η παρουσιάστρια.

«Άλλο να σχολιάσουν και άλλο να σε κατακρίνουν. Εγώ μπαίνω και στη θέση του Δημήτρη, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με έρευνα από επιστήμονα. Κάτι έπρεπε να πει» ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι δημόσια πρόσωπα. Το θέμα είναι πώς λες κάτι. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια ήταν άσχημα και αρνητικά. Ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.