Πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολα ''σπάει'' τη σιωπή του - Όσα πέρασε νοσηλευόμενη σε κλινική

Πως είναι η κατάστασή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας δεν είναι άλλο από αυτό του Γιάννη Πλούταρχου και της Πάολα με τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές να ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους επί σκηνής.

Πρόσφατα και λίγες εμφανίσεις μετά την πρεμιέρα , το πρόσωπο της Πάολα συγκεκριμένα απασχόλησε, καθώς για λόγους υγείας έμεινε εκτός σχήματος (δείτε εδώ, πως εξελίσσεται η υγεία της).

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία.

Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Πάολα.

undefined

Μέσα από νέες πληροφορίες, που εξασφάλισε το Πρωινό την Τρίτη 7/2 από τον Γιάννη Πλούταρχο έγινε γνωστό, πως η κατάσταση της ήταν πολύ σοβαρή, ωστόσο η ίδια από το πάθος, που έχει για τη δουλειά της ήθελε ακόμα και έτσι να τραγουδήσει.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις είναι θετικές και έτσι από την ερχόμενη Παρασκευή 10/2 - εκτός απροόπτου - θα τη δούμε και πάλι στη θέση στη, πλάι στο συνάδελφό της.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου για την κατάσταση της υγείας της Πάολα

«Γυρίζει την Παρασκευή η Πάολα. Πολύ χοντρό κρύωμα. Τύπου Β. ήθελε να έρθει, της λέω “κάτσε εκεί που κάθεσαι”», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.