Έφαγε τούμπα όσο μίλαγε στην κάμερα - Το επικό βίντεο με την Δήμητρα Κατσαφάδου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Κλάμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφαγε τούμπα όσο μίλαγε στην κάμερα - Το επικό βίντεο με την Δήμητρα Κατσαφάδου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα τον τελευταίο καιρό είναι αναντίρρητα αυτό της Δήμητρας Κατσαφάδου, τόσο για τις φιλανθρωπικές της πράξεις όσο και για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Νικηφόρο (δείτε εδώ την απάντηση του τραγουδιστή).

«Δεν με πείραξε καθόλου, γιατί ο Νικηφόρος ξέρει όλα τα προσωπικά μου. Του λέω λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή και ξέρω πολύ καλά και τα δικά του. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε έρθει πραγματικά πολύ κοντά, τον αγαπώ και μ’ αγαπάει. Ήταν λίγο κουφό το ότι είμαστε μαζί.

Είμαστε μαζί ως αδελφές ψυχές, φίλοι, ταξιδεύουμε, κάνουμε πλάκα, τραγουδάμε, παρά λίγο να είμαστε ζευγάρι στο J2US. Ένας άνθρωπος που του λες τα προσωπικά σου, πώς μπορεί να σε δει ερωτικά; Σε μία φιλία ελλοχεύει και το ερωτικό και σε έναν έρωτα ελλοχεύει και το φιλικό αλλά ζευγάρι δεν ήμασταν ποτέ. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταμπέλες. Σεξουαλικό μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ.

Είναι από τις λίγες περιόδους της ζωής μου που είμαι καλά, είμαι ήρεμη και πιστεύω ότι σε πολύ λίγο διάστημα μέσω social media θα ανεβάσω το έτερόν μου ήμισυ. Τον προστατεύω, γιατί με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι που είναι εκτός χώρου κάνουν λίγο πίσω», απάντησε χαρακτηριστικά πριν μερικές μέρες η Δήμητρα Κατσαφάδου για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη).

Η απίστευτη τούμπα της Δήμητρας Κατσαφάδου

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, ειδικά στο TikTok και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα βίντεο από την καθημερινότητά της, τα οποία συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, ένα συγκεκριμένο βίντεο της κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο προβλήθηκε σήμερα 7/2 και στην εκπομπή Breakfast at star. Συγκεκριμένα, την ώρα που η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλαγε με τον αδερφό της, Νίκο και έδειχνε στους ακολούθους της το σύνολό της, ξαφνικά από το πουθενά ακολούθησε μια ασύλλητη τούμπα!