"Θρίλερ" με την τηλεοπτική επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου - Τι συμβαίνει

Η απάντηση του Μανούσου Μανουσάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σούσουρο επικρατεί με την τηλεοπτική επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Την Παρασκευή 3/2 στον αέρα του Πρωινού μας, ανακοινώθηκε πως θα παίξει σε παλιά σειρά που θα επιστρέψει στις οθόνες μας,

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο συζητήσεων προκειμένου να επιστρέψει στη σειρά. Η διαπραγμάτευσή γίνεται μεταξύ του Μανούσου και του Πάνου. Είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και ο Μανούσος αισιοδοξεί ότι αυτή η συμφωνία θα κλείσει όπως και ότι θα γίνουν κάποια γκεστ από παλαιότερους ηθοποιούς που ήταν στη σειρά», ειπώθηκε..

Η σειρά για την οποία συζητάει όπως ανέφεραν είναι το «Τμήμα ηθών» που θα προβληθεί ξανά από τον ΑΝΤ1 και άμα έρθουν σε συμφωνία θα κάνει αρκετές guest εμφανίσεις.

Την είδηση ωστόσο αυτή διέψευσε ο ίδιος ο Πάνος Μιχαλόπουλος μέσω της Espresso, ξεσπώντας μάλιστα, τόσο κατά του ΑΝΤ1 όσο και κατά εκείνον που ανέφεραν την είδηση.

Η απάντηση του Μανούσου Μανουσάκη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Σήμερα 7/2 στο Πρωινό μας, θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Όπως ειπώθηκε δεν πρόκειται για μια είδηση που έβγαλαν από το μυαλό της, αλλά για είδηση που μετέφεραν έγκυρα πρόσωπα και συγκεκριμένα ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης.

Στην συνέχεια μάλιστα, πρόβαλλαν και τις δηλώσεις του:

«Εγώ έχω κάνει μια τηλεφωνική επαφή με τον Πάνο, έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Του είχα κάνει την πρόταση και ήταν θετικός. Τώρα, αν άλλαξε γνώμη, τι να πω… Θέλω να μιλήσω και τηλεφωνικά μαζί του», είπε έκπληκτος ο Μανούσος Μανουσάκης.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την άλλη είπε εκνευρισμένη μετά τις δηλώσεις: «Ήταν λίγο άκομψη η διάψευση, υπήρχε και μια τεράστια φωτογραφία μου, θα έλεγα να τοποθετούμε τα πράγματα σωστά. Πολύ ωραία ήταν η φωτογραφία μου, αλλά τα πράγματα στα ρεπορτάζ έχουν πηγές. Είχα τονίσει ότι αυτό ήταν κάτι που προκύπτει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη».