«Συγγνώμη, είναι πολύ...» - Έβαλε τα κλάματα ο Αποστόλης Τότσικας στον αέρα της ΕΡΤ

Η ιστορία, που μοιράστηκε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Συγγνώμη, είναι πολύ...» - Έβαλε τα κλάματα ο Αποστόλης Τότσικας στον αέρα της ΕΡΤ

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/2 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν ήταν καλεσμένος ο Αποστόλης Τότσικας με τον ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του, αλλά και για τα επαγγελματικά του μέχρι σήμερα.

Μάλιστα λίγο πριν τον δούμε να συγκινείται και να βάζει τα κλάματα στο πλατό, μίλησε για το στοιχείο αυτό, που δεν αντέχει σε έναν άνθρωπο και φροντίζει πάντα να το αποβάλλει (δείτε εδώ με ποια γνωστή ηθοποιό είναι σε σχέση ο αδερφός του).

Και αφού έκανε την παραπάνω ανάλυση, πολύ τρυφερή ήταν η στιγμή, που ο Αποστόλης αποκάλυψε την εμπειρία του από το ταξίδι, που είχε κάνει πρόσφατα στο Ιράν με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του.

Η συγκίνηση του Αποστόλη Τότσικα στον αέρα της ΕΡΤ

«Είχα επιλεγεί για μια σειρά εποχής και πήγα στο Ιράν και ουσιαστικά αφορά την εποχή που του Βυζαντίου με την Περσία. Εγώ υποδύθηκα έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού. Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν το έχω ξαναδεί. Παιδιά το Χόλυγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά σε αυτό.

Αυτή τη στιγμή αυτή η εξέγερση που γίνεται και ελπίζω να πάνε σύντομα όλα καλά και ο κόσμος να ταξιδέψει σ’ αυτή τη χώρα γιατί είναι συγκλονιστικό το μέρος. Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη. Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Είναι φανταστικός λαός, τόσο καλοί άνθρωποι και πολύ πιο μπροστά απ’ ότι νομίζουμε», είπε ο Αποστόλης Τόστικας.