Το επικό σχόλιο της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στην ανάρτηση του Τότσικά με τον αδερφό του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το επικό σχόλιο της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στην ανάρτηση του Τότσικά με τον αδερφό του

Ο Απόστολος Τότσικας είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς του αρέσει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά του. Έτσι, αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλου μια ανάρτηση στην οποία δεν ποζάρει μόνος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος πόζαρε με τον αγαπημένο του αδελφό αλλά και έναν ακόμη φίλο τους, Έκτορας Λιάτσο όπου στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε επίσης «Hermanos».

Από την άλλη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θέλησε να κάνει ένα εύστοχο σχόλιο. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά σχολίασε την «Έκτορα σαν την μύγα μες στο γάλα είσαι».

Το επικό σχόλιο της Φαμέλη στον Τότσικα

Σχόλια Χειλά

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της πρωταγωνίστριας του Σασμού

Ο Σασμός ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες και όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη καταφέρει να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών, κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά μέσα από τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Πρωταγωνίστρια της σειράς μία νέα κοπέλα, την οποία γνωρίσαμε πιο καλά μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά Άγριες Μέλισσες όπου υποδύθηκε τη «Θεοδοσία», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η νεαρή ηθοποιός έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της, ενώ πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ζει τον έρωτά της με τον αδερφό ενός αγαπημένου ηθοποιού.

Αυτός είναι ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας του Σασμού, Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Ο λόγος για τον Θανάση Τότσικα, τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα επισκέφθηκαν μαζί τη Σύρο προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Θανάσης Τότσικας