Survivor All Star: «Όλα στη ζωή...» - Το on air μήνυμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στον Ατζούν

Απάντησε στις φήμες που την θέλουν να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Όλα στη ζωή...» - Το on air μήνυμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στον Ατζούν

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκαν καλεσμένες το μεσημέρι της Τρίτης 7/2η η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου και φυσικά η συζήτηση δεν άργησε να πάει στο Survivor All Star, προχωρώντας σε εδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το Survivor All star

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε κάποια στιγμή την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Εσύ αν έμπαινες, σε μια ομάδα θα ήθελες να πας;» κι εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω, γιατί δεν ξέρω ποιοι παίζουν στην κόκκινη και ποιοι παίζουν στην μπλε…».

Ο παρουσιαστής αναφώνησε: «Καλέ γιατί μου φέρατε το προσάναμμα εδώ; Μας καίει η άλλη»! Μάλιστα, αμέσως μετά, η Ευρυδίκη πέταξε την εξής ατάκα: «Έχω μια απορία. Ωραία είναι να βγαίνει το ένστικτο της επιβίωσης, το καταλαβαίνω, το κατανοώ. Το ένστικτο της πηδ…ς γιατί βγήκε φέτος»;

Φυσικά, ο παρουσιαστής την ρώτησε για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, με την ίδια να απαντά αινιγματικά, στέλνοντας on air μήνυμα στον Ατζούν Ιλίτζαλι για τις χρηματικές απολαβές!

«Όλα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα τίμημα και μια τιμή. Αν ο κύριος Ατζούν έλεγε σε όλους «Θα σας δώσω και ένα premium 5.000 -10.000 ευρώ εξτρά, τότε θα τους καλωσόριζα. Why not;» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τονίζοντας πως με μια καλύτερη συμφωνία θα ταξίδευε άμεσα στον Άγιο Δομίνικο.

«Είναι χωρισμένη, νιώθω άβολα να μιλάω γι αυτό είναι η αλήθεια, αλλά ναι είμαι πολύ κοντά στο να πάω και εγώ στο παιχνίδι. Εγώ δεν βλέπω το ριάλτιτ, επειδή είχα πολλές υποχρεώσεις, ούτε τώρα που χώρισα το βλέπω, γιατί θέλω να μπω και να κολλήσω με όποιον είναι να κολλήσω», είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες.