Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μενούνος - Περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Μέσω παρένθετης μητέρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / mariamenounos
Instagram / mariamenounos

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Μαρία Μενούνος, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο (δείτε εδώ βίντεο από τον γάμο τους).

Γονείς για πρώτη φορά Μενούνος - Αντεργκάρο

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την ψύχη που έρχεται στη ζωή μας. Τι ευλογία», δήλωσε χαρακτηριστικά στο People η 44χρονη παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μενούνος, η οποία συνεργάστηκε με την Family Match Consulting, μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο να παρακολουθεί το υπερηχογράφημα με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, στο πλευρό της.

«Ω Θεέ μου. Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σας αγαπώ. Είναι τόσο διαφορετικό όταν βλέπεις το βίντεο. Είναι πιο προσωπικό όταν το βλέπεις μέσα στη μήτρα, σωστά;» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους. Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012.

Το ζευγάρι άρχισε για πρώτη φορά να σκέφτεται την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

Πριν καιρό και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2021 είχαν βγει φήμες πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι μέσω παρένθεσης μητέρας, ωστόσο η ίδια έσπευσε να τις διαψεύεσει (διαβάστε εδώ περισσότερα).