Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Δεν θα ήθελα να...» - Η άβολη στιγμή του ηθοποιού σε ερώτηση δημοσιογράφου

Με τι είχε σχέση;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Δεν θα ήθελα να...» - Η άβολη στιγμή του ηθοποιού σε ερώτηση δημοσιογράφου

O Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε καλεσμένος στην ψυχαγωγική εκπομπή Parapolitika TV, «Άρωμα Ζωής» και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα είχε κάνει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση (δείτε την εδώ) μίλησε για όλους και όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε λόγο για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μπέζο.

Οι δηλώσεις του Θανάση Τσαλταμπάση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Μπέζο

«Ακριβώς επειδή έχω συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους, ειδικά στην αρχή το βίωσα λίγο πιο περίεργα και στενάχωρα μέσα μου. Γενικά, έχει να κάνει με ανθρώπους που ήταν στο θέατρο αλλά δεν θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα έχουν σχέση με το ίδιο το θέατρο» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε δουλειά – και φαντάζομαι συμβαίνει. Βγήκαν αυτά στη φόρα, γιατί έχουν ενδιαφέρον προς τα έξω. Κατά τα άλλα είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν έχει να κάνει με τη φύση της δουλειάς. Η αγάπη μου για τη δουλειά παραμένει, δεν κλονίστηκε ποτέ αλλά κλονίστηκε σε ανθρώπινο επίπεδο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, κυρίως γιατί εκκρεμεί η δίκη. Εγώ σίγουρα βίωσα μία διαφορετική πλευρά πάνω στη δουλειά».

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ρωτήθηκε και για την τηλεοπτική του συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο στο «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Ο ίδιος σημειώνει: «Είναι απίθανος συνεργάτης. Εγώ ήμουν στα πολύ πρώτα μου βήματα και μου έδινε τεράστιο χώρο. Πάντα εκτιμάει τους ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους. Είναι δοτικός με τους συνεργάτες τους, ευγενέστατος. Ήταν η χαρά του γυρίσματος και γι’ αυτό έβγαινε κι αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες που έχει κάνει. Βγάζει τον καλύτερο εαυτό από τον καθένα»