Κι όμως είχαν συνεργαστεί - Η συγκινητική ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Με αφορμή τα 26 χρόνια από τον θάνατό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως είχαν συνεργαστεί - Η συγκινητική ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη συμπλήρωσε 26 χρόνια από την ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να πουν μερικά λόγια για το σπουδαίο της έργο, αλλά και για την συνεργασία τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος είχε την τύχη να την γνωρίσει όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός.

Πιο συγκεκριμένα, το 1996 είχαν παίξει μαζί στην παράσταση "Μελωδία της Ευτυχίας", με τον ίδιο να υποδύεται ένα από τα παιδιά, και έτσι ο ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό του αρχείο, στον λογαριασμό του στο Facebook, φέρνοντας στο μυαλό του πολύ γλυκές αναμνήσεις.

Η ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση για τα 26 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Με αφορμή τα 26 χρόνια από το θάνατο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, μερικές αναμνήσεις από το προσωπικό μου αρχείο, από την παράσταση «Μελωδία της Ευτυχίας» το 1996, στο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Θανάσης Τσαλταμπάσης

Αλίκη Βουγιουκλάκη - τελευταία παράσταση

Αλίκη Βουγιουκλάκη - παράσταση

Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Μένει πάντα εδώ»

Ο Μάκης Δελαπόρτας έχει μιλήσει πολλές φορές για την σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τη ζωή της ίδιας, καθώς γνωρίζει πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί να ξέρει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την γνωριμία της σπουδαίας ηθοποιού με την Ρένα Βλαχοπούλου.

Το Σάββατο 23/7, όμως, έκλεισαν 26 χρόνια χωρίς την παρουσία της στη ζωή και ο ίδιος θέλησε να εκφράσει τη θλίψη του για αυτή την απώλεια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα στόρι με μία φωτογραφία τους από το παρελθόν. Όπως είναι φανερό, θα την έχει για πάντα στην καρδιά του και στο μυαλό του.

«Η Αλίκη μένει πάντα εδώ...26 χρόνια μετά...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Μάκης Δελαπόρτας - Αλίκη Βουγιουκλάκη