Κατερίνα Ζαρίφη: «Διαβάζω για εμένα και τα...» - Έξαλλη η ραδιοφωνική παραγωγός

Με τι έχει να κάνει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Διαβάζω για εμένα και τα...» - Έξαλλη η ραδιοφωνική παραγωγός

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, που πρόσφατα αποκάλυψε την σχέση που διατηρεί αυτή την περίοδο (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε και για τα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει ή να της πούνε για τα κιλά της. Ακόμη, στην ίδια συνέντευξη έκανε λόγο για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ τα λόγια της).

Τα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη για τα κιλά της

«Χάνουμε βάρος και θα γίνουν 50 ρεπορτάζ. Αφού μπήκα στο τελευταίο κι είδα τι φαγητό έκοψε η Κατερίνα Ζαρίφη κι έχασε τα κιλά και λέω κλίκαρε μωρή να δούμε. Είναι λίγο ρετσινιά και ταμπελίτσα από την άποψη… Μπορώ να πω ότι έχω ακούσει και μπινελίκια γιατί αδυνάτισες, που λες ότι ούτε τώρα μπορείς να ξέρεις αν είμαι στα καλύτερά μου. Είναι κι αυτό το αδυνάτισες;

Α είσαι στα καλύτερά σου. Που ξέρεις εσύ αν είμαι στα καλύτερά μου. Μπορεί να είμαι και μέσα στην κατήφεια και να μου έχει κοπεί η όρεξη από την στενοχώρια και να είμαι στα καλύτερά μου με τα περισσότερα» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ή αυτό που λένε πρέπει να το κάνεις για την υγεία σου. Πήρες καμία ουροκαλλιέργεια κι είδες ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα; Ξέρω ανθρώπους που είναι με περισσότερα κιλά κι είναι υγιέστατοι. Μπορεί να με τρελάνει η ατάκα από αγάπη στο λέω ή να μην σε πειράζει που είμαι ειλικρινής. Αλήθεια; Εσύ έχεις την δική σου αλήθεια κι εγώ την δική μου. Έλα να τις βάλουμε στην μέση να δούμε» πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.