Ιωάννα Μαλέσκου: «Pregnancy Pilates» - Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας λιγο πριν γεννήσει

Σκέτη γλύκα το πρόσωπο της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, (δείτε εδώ το φύλο του μωρού) καθώς σε λίγους μήνες (4) θα φέρει στον κόσμο, το μωράκι της.

Βέβαια, μπορεί να είναι έγκυος, αλλά αυτό δεν συναίνει οτι δεν θα συνεχίζει την γυμναστική της, έστω και σε πιο ήπιους ρυθμούς. Πιστή στη μεγάλη της αγάπη θα λέγαμε, δεν σταμάτησε στιγμή να αθλείται, μετριασμένα, βέβαια, διατηρώντας τη φυσική της κατάσταση σε άριστο επίπεδο, έτοιμη να φέρει στον κόσμο το μωρό της ακόμα πιο εύκολα.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με την κοιλίτσα της να κάνει μπάμ

Η παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα είχε καταφέρει να κρατήσει την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας περιορίζοντας τις δημόσιες εμφανίσεις της. Πλέον όμως, η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει αυτή την ξεχωριστή περίοδο χωρίς να χρειάζεται να κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, αν και εγκυμονούσα, συνεχίζει τις αγαπημένες της συνήθειες και δραστηριότητές της, τις οποίες έχει προσαρμόσει στα σημερινά δεδομένα. Η παρουσιάστρια συνεχίσει να γυμνάζεται εντατικά και αυτό αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις της στα social media.

Το απόγευμα της Τρίτης (7/2) μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία στην οποία βλέπουμε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

«Πίναμε καφέ εδώ 5 μήνες πριν, το Σεπτέμβρη τέλος πάντων και μου το ομολόγησε», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την εγκυμοσύνη της Μαλέσκου.