Αποκλειστικό: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Αποκλειστικό: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Ιωάννα Μαλέσκου

Αθλήτρια από... κούνια, αφού η ζωή της όλη είναι απόλυτα συνυφασμένη με την προπόνηση (σκληρή κατά προτίμηση), αφιερώνοντας σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της σε κυκλικά προγράμματα αεροβικής, ασκήσεις με λάστιχα, τρέξιμο και ποδηλασία – όλα τα έχει δοκιμάσει με επιτυχία η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν την πρωτογνωρίσαμε, άλλωστε, πριν από 3 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, καταλάβαμε αμέσως ότι είναι (το λιγότερο) η μια “gym goddess”, αφού το σώμα της ψεγάδι δεν είχε (ούτε έχει) και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της, οι... ανορθωμένοι γλουτοί της και τα θεϊκά της πόδια μάς έκλειναν το μάτι πονηρά κάθε φορά που σκεφτόμασταν να κάνουμε... επιδρομή στο ψυγείο.

Η κούκλα παρουσιάστρια πλέον διανύει μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της, περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, αλλά οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται. Μετριάζονται μόνο για τις... ανάγκες της εγκυμοσύνης. Τι σημαίνει αυτό; Πιστή στη μεγάλη της αγάπη, δεν σταμάτησε στιγμή να αθλείται, μετριασμένα, βέβαια, διατηρώντας τη φυσική της κατάσταση σε άριστο επίπεδο, έτοιμη να φέρει (σε τέσσερις περίπου μήνες) στον κόσμο το μωρό της ακόμα πιο εύκολα.

Μαλέσκου το φύλο του μωρού
Instagram/@imaleskou

Χωρίς άγχος, έχει δημιουργήσει την τέλεια καθημερινότητα, με ήπια προπόνηση που... μεταφράζεται σε περπάτημα στο αγρόκτημα που μέχει με τον αγαπημένο της και pilates εντός του σπιτιού, πάντα με την καλύτερη παρέα: Τα τρία αγαπημένα της σκυλάκια (Μπαλού, Κοκό και Σανελίτα) που δεν την αφήνουν λεπτό μόνη, ακολουθώντας την κατά πόδας στις εξορμήσεις της στη φύση. «Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο “δώρο” της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας!», λέει εκείνη και... λιώνει, ζώντας την πιο γλυκιά αναμονή και κάνοντας πράξη τα όνειρα που έκανε από μικρή, να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη... μεγάλη οικογένεια!

Το φύλο του μωρού της Ιωάννας Μαλέσκου

Οι προετοιμασίες της ήδη έχουν ξεκινήσει σιγά-σιγά για το παιδικό δωμάτιο, που χρωματίζεται στους τόνους του ροζ, έχει πριγκίπισσες και νεράιδες στους τοίχους αλλά και τα πρώτα φορεματάκια στα συρτάρια, αφού η όμορφη παρουσιάστρια περιμένει κοριτσάκι. Άλλωστε, η αγάπη της για τα “θηλυκά” είναι γνωστή, “κοριτσομάνα” γαρ με τρία θηλυκά σκυλάκια στο σπίτι, ενώ και ο σύντροφός της έχει μπει ήδη σε αυτό το “κοριτσίστικο mood” και προετοιμάζεται δυναμικά για να τα... βγάλει πέρα με τις γυναίκες της ζωής του!

BABY vs PILATES

Τα stories που ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram είναι φουλ... gym time (δείτε τα εδώ)! H Ιωάννα αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους πως κάνει pilates σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης της, πάντα με την επιτήρηση ασκησιολόγου και της δασκάλας της, που της φτιάχνουν ένα εβδομαδιαιο ήπιο πρόγραμμα, με ασκήσεις που δεν δυσκολεύουν την κοιλίτσα της και φυσικά δυναμώνουν τους μυς της περιοχής, έτσι ώστε και η γέννα στην πορεία να είναι πιο εύκολη για την ευτυχισμένη μανούλα. Μάλιστα, κάθε φορά δοκιμάζει και κάτι καινούργιο και δεν διστάζει να κάνει ακόμα και πλάγιους κοιλιακούς αλλά και λάστιχα για ενδυνάμωση χεριών και δικεφάλων.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 1/2, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ