Δεν είχαν δει τον φωτογράφο: Σε πολύ τρυφερές στιγμές μπροστά σε ένα ολόκληρο μαγαζί Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός

Πρώτη φορά αφέθηκαν τόσο πολύ δημόσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν είχαν δει τον φωτογράφο: Σε πολύ τρυφερές στιγμές μπροστά σε ένα ολόκληρο μαγαζί Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός

Οι μέρες του Αγίου Βαλεντίνου έχουν ξεχωριστή σημασία για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, και όχι για τους ίδιους λόγους που πολλά ζευγάρια μπορούν να φανταστούν: Ήταν 12 Φεβρουαρίου του 2010 όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, μια ημερομηνία που τιμούν κάθε χρόνο ως επέτειο γνωριμίας, διοργανώνοντας ρομαντικές εξόδους μόνο για δύο.

Ως πολύτεκνοι γονείς, αυτό μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, αλλά τα αποκλειστικά φωτογραφικά ενσταντανέ τού YOU αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. «Πάμε Κραουνάκη», είπαν και κάπως έτσι βρέθηκαν αγκαλιά στο θέατρο Άλσος, όπου παρουσιάζει την ομώνυμη παράσταση κάθε Σαββατοκύριακο ο αναγνωρισμένος μουσικοσυνθέτης, να αφιερώνουν ερωτικές επιτυχίες ο ένας στον άλλον. «Δώσ’ μου τα φιλιά», έλεγε από την σκηνή ο Σταμάτης Κραουνάκης με την αισθαντική φωνή του, αλλά... δεν ήθελε και πολύ για να «πείσει» την παρουσιάστρια του “Happy Day”, που είχε αφεθεί στο πλευρό του συζύγου της και προσπαθούσε να απαθανατίσει όσα περισσότερα στιγμιότυπα μπορούσε από εκείνη την βραδιά.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Μετά το τέλος του προγράμματος, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον καλλιτέχνη στο καμαρίνι του, με τη Σταματίνα να μην έχει κρύψει την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο αλλά και στο ταλέντο του. «Μια υπέροχη βραδιά», σχολίαζε ανεβάζοντας τα στιγμιότυπα και κρατώντας όμορφες αναμνήσεις για δύο, επιστρέφοντας σπίτι με τον αγαπημένο της.

13 χρόνια μαζί Θέμης Σοφός & Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός περιοδικό you

Σταματίνα Τσιμτσιλή Σταμάτης Κραουνάκης

Ταξίδι ζωής!

O «Βαλεντίνος» ήρθε να… φωλιάσει για τα καλά στο σπιτικό τους! Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός δεν θυμούνται τη γιορτή των ερωτευμένων μόνο τυπικά κάθε χρόνο, αλλά με κάθε αφορμή που τους δίνεται. «Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή», έχει γράψει η παρουσιάστρια σε μία από τις αφιερώσεις που του έχει κάνει, μιλώντας παράλληλα για το μεγάλο ταξίδι ζωής που κάνουν μαζί. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε έναν χρόνο από την γνωριμία τους είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο τους), ενώ στην πορεία απέκτησαν τρία παιδιά: Τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη-Εφραίμ.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 8/2, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5- ευρώ