«Μοιάζει σε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του γυναικολόγου της Ελένης Φουρέιρα μετά τον τοκετό

Ο Μποτία ήταν μέσα καθ' όλη τη διάρκεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μοιάζει σε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του γυναικολόγου της Ελένης Φουρέιρα μετά τον τοκετό

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το προφίλ της Σούλας Γκλάμουρους στο Instagram και από τότε έχει βουίξει όλος ο τόπος. Η τραγουδίστρια, αλλά και ο σύντροφός της δεν έχουν προχωρήσει σε καμία ανάρτηση, καθώς, όπως είναι φυσικό, προσπαθούν να απολαύσουν τις πρώτες ώρες με το μωρό τους στην αγκαλιά τους (δείτε εδώ τι ανέβασε λίγες ώρες πριν φέρει το μωρό της στον κόσμο).

Ο γιατρός της, ωστόσο, επικοινώνησε με την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 8/2, και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό, τα συναισθήματά της, αλλά και την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή στο πλευρό της σε όλο αυτό (δείτε εδώ το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους).

Τα πρώτα λόγια του γυναικολόγου της Ελένης Φουρέιρα για την γέννα της

Πιο συγκεκριμένα, ο γυναικολόγος ανέφερε πως μπήκε στο νοσοκομείο στις 6 τα ξημερώματα και γέννησε μετά από 9 ώρες, στις 3:20 το μεσημέρι. Ήταν απόλυτα συνεργάσιμη, είχε οδύνες και προχώρησε σε φυσιολογικό τοκετό. Το αγοράκι τους είναι υγιέστατο και γεννήθηκε 2.900 κιλά περίπου. Η στιγμή αυτή ήταν πολύ πρωτόγνωρη για εκείνη και τον καλό της, η συγκίνηση είναι μεγάλη, αλλά είναι τρισευτυχισμένη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν μέσα την ώρα του τοκετού, κάτι που κάνει αυτή τη στιγμή, ακόμα πιο ιδιαίτερη και για τους δύο, ενώ όλα δείχνουν πως ο μπέμπης του μοιάζει πάρα πολύ.

«Στις 6 το πρωί μπήκε στο μαιευτήριο, στις 15.20 ήρθε το μωρό και έκανε έναν φυσιολογικότατο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη, γεννήθηκε ένα παιδάκι 2900, υγιέστατο, πανέμορφο.

Πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Μοιάζει και στους δύο αλλά το μουτράκι είναι Μποτία», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Αλμπέρτο συμμετείχε πάρα πολύ. Η Ελένη είναι μία γυναίκα που εκτός του ότι είχε φροντίσει τη φυσική της κατάσταση είναι ψυχικά πολύ δυνατή. Περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία. Ήταν εξαιρετική. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος η Ελένη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Με έπαιρνε λίγα παραπάνω τηλεφωνάκια τα βράδια» είπε μεταξύ άλλων.

«Πιστεύω μεθαύριο θα βγουν», κατέληξε.

Το Love Story της με τον ποδοσφαιριστή

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν οκτώ περίπου χρόνια και ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία να φλερτάρει την καλλονή τραγουδίστρια. Όπως λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της Ελένης Φουρέιρα, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο άργησε να συμβεί κάτι μεταξύ τους.

Πριν τέσσερα χρόνια, η ίδια αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες.

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και προχωρούσαν μαζί, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε ποτέ, καθώς και οι δύο είχαν βάλει σκοπό να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά ανάμεσά τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, όπου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. Από τη μία η μεταγραφή του Αλμπέρτο από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και από την άλλη η εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό, είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο πώς οι δυο τους μπορούν να συντονιστούν και να ρυθμίσουν την κοινή τους ζωή εκ νέου.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα χρειάστηκε να μείνει για τρεις μήνες περίπου στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles, για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει ραντεβού με ξένους παραγωγούς. Κάτι που, όμως, είχε ως συνέπεια το τέλος της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία…

Βέβαια, ο χωρισμός αυτός δεν κράτησε πολύ αφού λίγους μήνες μετά, η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός Ισπανός αποφάσισαν πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον και έτσι έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Στις αρχές του 2021 μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Αλμπέρτο Μποτία χάρισε στην Ελένη Φουρέιρα ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, ζητώντας της να τον παντρευτεί. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να δίνει το παρών σε live της αλλά και εκείνη να εκφράζεται με πολύ τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της σε συνεντεύξεις της.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…

Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…», είχε εξομολογηθεί η Ελένη Φουρέιρα σε διαδικτυακή της συνέντευξη στον Fipster.