«Με εκνευρίζει αφάνταστα...» - Έξαλλος ο Σάκης Τανιμανίδης με ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με εκνευρίζει αφάνταστα...» - Έξαλλος ο Σάκης Τανιμανίδης με ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram του

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από το Dragons' Den, ωστόσο δεν παύει να επικοινωνεί με το κοινό του μέσα από τα social media, καθώς του αρέσει να υπάρχει αυτή η οικειότητα με τους ακόλουθούς του (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο του με την Χριστίνα Μπόμπα).

Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη 7/2 αποφάσισε να κάνει ένα Q & A και δέχθηκε πληθώρα ερωτήσεων από τον κόσμο που τον παρακολουθεί και ενδιαφέρεται να μάθει για τη ζωή του, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια, ωστόσο μία ερώτηση τον εκνεύρισε πολύ και έχασε την ψυχραιμία του, γι' αυτό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η ερώτηση που εκνεύρισε τον Σάκη Τανιμανίδη

Η ερώτηση αυτή αφορούσε το νέο σόου που παρουσιάζει, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και παρόλο που δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση, υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει ο ίδιος.

«Αυτή την ερώτηση για το εάν οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχτούν μία εκπομπή τέτοιου επιπέδου, την ακούω από πολλούς και με εκνευρίζει, με εκνευρίζει αφάνταστα. Δηλαδή οι Έλληνες δεν είμαστε τέτοιου επιπέδου; Είμαστε χαμηλού και δεν ξέρουμε από business; Ίσα ίσα το αντίθετο. Και από ότι φαίνεται από την αγάπη του κόσμου είναι 100% έτοιμοι να δεχτούν μία εκπομπή που τους δίνει και μία τροφή για σκέψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής το Dragons' Den

Πριν δυο εβδομάδες έκανε πρεμιέρα το Dragons' Den μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 (δείτε την τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου). Από αυτή όμως την εβδομάδα αλλάζει τόσο μέρα όσο και ώρα προβολής. Συγκεκριμένα θα παίζει αυτή την Παρασκευή 10/2 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Ένα επιχειρηματικό δίδυμο με αγάπη για το καλό φαγητό και τα σκυλάκια, έρχεται για να κάνει την ανατροπή.

Ένας προπονητής τένις και ιδιοκτήτης επιχείρησης ελπίζει να πάρει το ματς στο τερέν των DRAGONS. Θα τα καταφέρει;

Ένας νέος επιχειρηματίας με αγροτικό background δεσμεύεται μπροστά στους DRAGONS ότι είναι ο πιο «τραγανός»! Θα επενδύσουν τελικά στην επιχειρηματική του πρόταση;

Ένας εξαιρετικός «πωλητής» έρχεται με ένα πατενταρισμένο αντικείμενο που, όπως λέει, θα μπορούσε να έχει ως πελάτες όλα τα ξενοδοχεία και τις καφετέριες στην Ελλάδα.

Μια φιλόδοξη αρχιτέκτονας διεκδικεί επένδυση για ένα προϊόν που, όπως υποστηρίζει, συνδυάζει πολυτέλεια και υγιεινή, και έχει βοηθήσει πολλά κορίτσια.

Ένας επιχειρηματίας που έχει εργαστεί από dj έως… εφοπλιστής αναζητά καλόπιστο DRAGON για συνεργασία.

Πόσοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με επενδύσεις και στρατηγικές συμφωνίες με τους DRAGONS, και πόσοι θα αποχωρήσουν προβληματισμένοι για το μέλλον της εταιρείας τους;