«Με πήρε τηλέφωνο και...» - Οι πρώτες δηλώσεις των συνεργατών της Ελένης Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της 

«Μου είπε ότι είναι πανέμορφο το μωρό, το οποίο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με πήρε τηλέφωνο και...» - Οι πρώτες δηλώσεις των συνεργατών της Ελένης Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της 

Μαμά για πρώτη φορά έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 7/2 η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε σε μαιευτήριο των νοτίων προαστίων, έχοντας στο πλευρό της μέσα στον τοκετό τον σύντροφο της (δείτε εδώ τα πρώτα του πλάνα στη καφετέρια του μαιευτηρίου).

Μάλιστα, στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησαν στενοί συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα, όπως ο συνθέτης της, Μάριος Ψιμόπουλος αλλά και η χορογράφος της Νεφέλη Θεοδότου για τον ερχομό του πρώτου της παιδί.

Οι δηλώσεις των συνεργατών της Ελένης Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της

«Η Ελένη είναι πολύ φίλη μου, είναι οικογένεια για μένα. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να ζήσει όλο αυτό και να κάνει ένα παιδί. Ο Θεός την ευλόγησε, το κατάφερε και εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε αυτήν και στον Αλμπέρτο, να είναι καλά το παιδάκι τους, καλότυχο» ανέφερε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Από την άλλη η χορογράφος της είπε: «Μίλησα τυχαία μαζί της, γιατί είδα στον ύπνο μου ότι γέννησε χθες το βράδυ και της έστειλα ένα μήνυμα χωρίς να το ξέρω. Με πήρε μετά και με επιβεβαίωσε! Ήταν πολύ ήρεμη. Μου είπε ότι είναι πανέμορφο το μωρό, το οποίο το πιστεύω και εγώ. Εννοείται».

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως έστειλε χθες το βράδυ μήνυμα στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία του απάντησε το πρωί στις 7:38 το πρωί.

Αποκλειστικό: Αυτό το όνομα θα δώσουν στο αγοράκι τους

Το μωράκι χαίρει άκρας υγείας και μοιάζει πολύ στον γνωστό ποδοσφαιριστή!

Οι νέοι - πλέον - γονείς περίμεναν πως και πως να υποδεχθούν το νεογέννητο κι όπως λένε οι πηγές μας έχουν φροντίσει σχεδόν για όλα, από το να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο, μέχρι να βρουν το όνομα που θα του δώσουν!

Αποκλειστικές πληροφορίες, μάλιστα, του Youweekly.gr, αναφέρουν πως το πρώτο στη λίστα τους είναι το «Λέανδρος» κι αυτό γιατί είναι Ισπανικό και ταυτόχρονα καθολικό.