«Θα στείλω και μια... » - Οι δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό! Να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα στείλω και μια... » - Οι δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης 7/2 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 2.900 γραμμάρια. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, στο οποίο παρών ήταν και η σύντροφός της.

Φυσικά, η είδηση του ερχομού του γιου τους υπάρχει από χθες παντού για αυτό και το πρωί της Τετάρτης 8/2 η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην Ελένη Φουρέιρα, μέσα από την εκπομπή της.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της

«Να σας ζήσει. Γερό και καλότυχο. Θα στείλω μαζί με τις ευχές μου και μια ωραία ανθοδέσμη και να ευχηθούμε σε όλες τις μανούλες που έφεραν τα μωράκια τους στον κόσμο. Να τους ζήσουν τα παιδάκια τους. Να είναι γερά και καλότυχα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Την ίδια στιγμή, προβλήθηκαν στην εκπομπή και μερικές ακόμα ευχές από συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα (δείτε εδώ).

Αποκλειστικό: Αυτό το όνομα θα δώσουν στο αγοράκι τους

Το μωράκι χαίρει άκρας υγείας και μοιάζει πολύ στον γνωστό ποδοσφαιριστή!

Οι νέοι - πλέον - γονείς περίμεναν πως και πως να υποδεχθούν το νεογέννητο κι όπως λένε οι πηγές μας έχουν φροντίσει σχεδόν για όλα, από το να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο, μέχρι να βρουν το όνομα που θα του δώσουν!

Αποκλειστικές πληροφορίες, μάλιστα, του Youweekly.gr, αναφέρουν πως το πρώτο στη λίστα τους είναι το «Λέανδρος» κι αυτό γιατί είναι Ισπανικό και ταυτόχρονα καθολικό.