Εξωπραγματικό ποσό: Πόσο πληρώνει η Τζούλια Αλεξανδράτου το δωμάτιο της κλινικής που μένει με το νεογέννητο μωράκι της

Σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν δύο 24ωρα, με το μοντέλο να κάνει την εν λόγω αποκάλυψη, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

«Χιονισμένη γέννα είχαμε. Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημενή. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα», έγραψε το μοντέλο.

Την ίδια στιγμή,, αναφέρθηκε μέχρι και στην προσωπικότητα του βρέφους, το οποίο θα πάρει το όνομα Πάρις. «Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος».

Μάλιστα, δημοσίευσε κι ένα βίντεο με τον σύντροφό της, στο οποίο είναι η πρώτη φορά που δείχνει το πρόσωπό του. Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί.

«Για όποιον θέλει να δει τον σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου κι όλη μου την προσωπική ζωή, μπορεί να πάει στο OnlyFans», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο (δείτε εδώ το βίντεο).

Πόσο πληρώνει η Τζούλια Αλεξανδράτου το δωμάτιο της κλινικής που μένει με το νεογέννητο μωράκι της

Λίγες ώρες αργότερα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ποσό που πληρώνει για το δωμάτιο στην ιδιωτική κλινική στην οποία γέννησε. «Έχω όλο το δίκλινο φυσικά δικό μου σουίτα 4.000$», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Πόσο πληρώνει η Τζούλια Αλεξανδράτου το δωμάτιο της κλινικής που μένει με το νεογέννητο μωράκι της

Πόσο πληρώνει η Τζούλια Αλεξανδράτου το δωμάτιο της κλινικής

Πόσα χρήματα λαμβάνει από το Only Fans

Το 2002, σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών, δήλωσε συμμετοχή μέσω του πρακτορείου της στο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς-Μις Young '02. Εκεί στις 9 Απριλίου του 2002 κέρδισε τον τίτλο της Miss Young της χρονιάς ξεκινώντας και επίσημα την πορεία της ως μοντέλο, με συμμετοχές σε καμπάνιες και πασαρέλες γνωστών εταιριών.

Τέσσερα χρόνια μετά, και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου του 2006, έλαβε ξανά μέρος στον ίδιο διαγωνισμό για την κατάκτηση αυτή τη φορά του τίτλου Σταρ Ελλάς. Τελικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού έφυγε με τον τίτλο της Αναπληρωματικής Star Hellas '06. Αμέσως μετά την συμμετοχή της στο διαγωνισμό ξεκίνησε την συνεργασία της με το Mega Channel έχοντας το ρόλο της συμπαρουσιάστριας του Θέμη Γεωργαντά στο μουσικό show Megalicious Chart Live. Την ίδια περίοδο έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια στο πλευρό του Ανδρέα Κωνσταντινίδη στο τραγούδι Μόνο Για Σένα. Το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Εκεί από τον Οκτώβριο ξεκίνησε να παρουσιάζει την μουσική εκπομπή Music Bee στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Τελικά η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της μετά από τρία επεισόδια λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Λίγο πριν την λήξη του έτους είχε ήδη φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των περιοδικών Harper's Bazaar, Avanti, On-Off, V Men, Nitro, Γάμος, Ensquire, Celebrity και Εγώ.

Τα υπόλοιπα πολύ γνωστά μέχρι το 2012 που ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο κι άρχισε να χάνεται από την δημοσιότητα. Τον Ιούνιο του 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Βιέννη όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Τρία χρόνια μετά έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού με το διαζύγιο να εκδίδεται στα μέσα του 2017.

Πλέον μια πηγή εισοδήματος της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι το Only Fans!

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο κατάλληλο μόνο για ενήλικες (λόγω του ερωτικού περιεχομένου του) όπου οι δημιουργοί, δηλαδή οι influencers ή αυτοί που κάνουν προφίλ, μπορούν να μοιράζονται ερωτικές εικόνες και βίντεο ή εκείνα που συνορεύουν με τη σεξουαλικότητα στο μέγιστο οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίας, σκηνής κ.λπ.

Στην περίπτωση αυτή, Το Onlyfans δεν λογοκρίνει απολύτως τίποτα, ούτε βίντεο ούτε εικόνες. Και για τον λόγο αυτό αποτελούν αξίωση για πολλούς.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει το δικό της προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα εδώ και 6 χρόνια και κάθε χρόνο βγάζει πολλά χρήματα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έβγαλε μισό εκατομμύριο.

Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans χρήματα