Στο κρεβάτι του νοσοκομείου με γυαλιά ηλίου και το μωρό της - Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Πανευτυχής!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Πριν από περίπου 9 μήνες έσκασε σαν βόμβα η είδηση, πως η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με την ίδια να κάνει γνωστή μέσα από τα social media κάθε λεπτομέρεια για τον τοκετό της.

Και ενώ λοιπόν πήγαν όλα καλά παρόλο που σε γενικές γραμμές το μοντέλο δεν είχε την πιο εύκολη εγκυμοσύνη τη Δευτέρα 6/2 μαζί με τα χιόνια είχε τη χαρά να κρατάει στα χέρια της το μωράκι της (δείτε την εδώ με μαύρα εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει).

Πιο αναλυτικά, η Τζούλια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram, στην οποία βλέπουμε εκείνη στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με το βρέφος με την ίδια μάλιστα να φοράει γυαλιά ηλίου και παράλληλα μέσα από μια λεζάντα να περιγράφει τα μοναδικά συναισθήματα, που νιώθει.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γέννησε

«Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες (9 μηνες Πεθαν@) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ», έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τζούλια Αλεξανδράτου - Γέννησε
juliahunt0000 - instagram

Πόσα χρήματα λαμβάνει σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου από το Only Fans

Το 2002, σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών, δήλωσε συμμετοχή μέσω του πρακτορείου της στο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς-Μις Young '02. Εκεί στις 9 Απριλίου του 2002 κέρδισε τον τίτλο της Miss Young της χρονιάς ξεκινώντας και επίσημα την πορεία της ως μοντέλο, με συμμετοχές σε καμπάνιες και πασαρέλες γνωστών εταιριών.

Τέσσερα χρόνια μετά, και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου του 2006, έλαβε ξανά μέρος στον ίδιο διαγωνισμό για την κατάκτηση αυτή τη φορά του τίτλου Σταρ Ελλάς. Τελικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού έφυγε με τον τίτλο της Αναπληρωματικής Star Hellas '06. Αμέσως μετά την συμμετοχή της στο διαγωνισμό ξεκίνησε την συνεργασία της με το Mega Channel έχοντας το ρόλο της συμπαρουσιάστριας του Θέμη Γεωργαντά στο μουσικό show Megalicious Chart Live. Την ίδια περίοδο έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια στο πλευρό του Ανδρέα Κωνσταντινίδη στο τραγούδι Μόνο Για Σένα. Το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Εκεί από τον Οκτώβριο ξεκίνησε να παρουσιάζει την μουσική εκπομπή Music Bee στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Τελικά η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της μετά από τρία επεισόδια λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Λίγο πριν την λήξη του έτους είχε ήδη φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των περιοδικών Harper's Bazaar, Avanti, On-Off, V Men, Nitro, Γάμος, Ensquire, Celebrity και Εγώ.

Τα υπόλοιπα πολύ γνωστά μέχρι το 2012 που ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο κι άρχισε να χάνεται από την δημοσιότητα. Τον Ιούνιο του 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Βιέννη όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Τρία χρόνια μετά έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού με το διαζύγιο να εκδίδεται στα μέσα του 2017.

Πλέον μια πηγή εισοδήματος της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι το Only Fans!

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο κατάλληλο μόνο για ενήλικες (λόγω του ερωτικού περιεχομένου του) όπου οι δημιουργοί, δηλαδή οι influencers ή αυτοί που κάνουν προφίλ, μπορούν να μοιράζονται ερωτικές εικόνες και βίντεο ή εκείνα που συνορεύουν με τη σεξουαλικότητα στο μέγιστο οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίας, σκηνής κ.λπ.

Στην περίπτωση αυτή, Το Onlyfans δεν λογοκρίνει απολύτως τίποτα, ούτε βίντεο ούτε εικόνες. Και για τον λόγο αυτό αποτελούν αξίωση για πολλούς.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει το δικό της προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα εδώ και 6 χρόνια και κάθε χρόνο βγάζει πολλά χρήματα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έβγαλε μισό εκατομμύριο.

Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans χρήματα