Η κοιλιά της έχει φουσκώσει πολύ - Η φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με μαύρα εσώρουχα στους τελευταίους μήνες εγκυμοσύνης

Φουλ ευτυχισμένο το πρώην μοντέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κοιλιά της έχει φουσκώσει πολύ - Η φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με μαύρα εσώρουχα στους τελευταίους μήνες εγκυμοσύνης

Μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το πρώην μοντέλο που πλέον απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, περιμένει το πρώτο του παιδάκι.

Μπορεί το 2002 να βραβεύτηκε ως Miss Young σε ηλικία μόλις 16 ετών και ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006 και την περίοδο εκείνη αλλά και τα επόμενα χρόνια ήταν πρώτο όνομα παντού, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια κρατάει χαμηλό προφίλ στα media.

Βέβαια, πολλές φορές την έχουμε δει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Διανύει μάλιστα τους τελευταίους μήνες κύησης και έχει φουσκώσει πολύ.

Τον σύντροφό της ακόμη όμως δεν μας τον έχει δείξει παρά μόνο σε μια φωτογραφία χωρίς να λέει παραπάνω πληροφορίες (δείτε τον εδώ).

Η φουσκωμένη κοιλίτσα και το φύλο του μωρού της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να θέλει να δίνει περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στην πλατφόρμα του Onlyfans που είναι επί πληρωμή, ωστόσο, πριν μερικές εβδομάδες μας είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το γυναικολόγο της για έναν τυπικό έλεγχο του μήνα και αποκάλυψε ότι το μωράκι της είναι κοριτσάκι!

Επίσης, πριν από λίγη ώρα η Τζούλια Αλεξανδράτου μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, καθώς διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνη της και σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, το όμορφο κοριτσάκι της.

Το πρώην μοντέλο με τις τεράστιες επιτυχίες, πόζαρε στο φακό του κινητού της φορώντας μόνο μαύρα εσώρουχα θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόσο μεγάλη έχει γίνει η κοιλίτσα της.

Τζούλια Αλεξανδράτου έγκυος
Instagram/juliahunt0000