Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Dragons' Den: Ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα - Αυτή είναι η σύζυγος του "δράκου", Χάρη Βαφειά

Έχουν μαζί δύο παιδιά

Dragons' Den: Ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα - Αυτή είναι η σύζυγος του
News 08.02.2023 14:18
Από Στέλλα Μούτσιου

Ένα από τα νέα πρότζεκτ του ΑΝΤ1 για αυτή τη σεζόν είναι το Dragons' Den που αφορά τους νέους επιχειρηματίες που θέλουν είτε να δημιουργήσουν είτε να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, επισκεπτόμενοι τους τέσσερεις δράκους του παιχνιδιού, οι οποίοι τους κάνουν προτάσεις και προσφορές, ώστε να βγουν και οι δύο πλευρές κερδισμένες (δείτε εδώ το ποσό που παίρνουν οι δράκοι σε κάθε επεισόδιο).

Ένας από τους δράκους, λοιπόν, είναι ο 43χρονος Χάρης Βαφειάς, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα και έχει καταγωγή από την Χίο. Ο ίδιος, αφότου τελείωσε το σχολείο πήγε στο Λονδίνο και έκανε σπουδές Management και μάλιστα στο City University. Αφότου αποφοίτησε από την σχολή, αποφάσισε να κάνει MA γύρω από το Ναυτιλιακό Εμπόριο και έπειτα στο Metropolitan University του Λονδίνου, όπου σπούδασε Ναυτιλιακά Οικονομικά.

Aπό πολύ μικρή ηλικία άρχισε, άλλωστε να ασχολείται, ενεργά με την ναυτιλία. Ειδικότερα, λίγο πριν κλείσει τα 18, ο πατέρας του με ένα από τα πλοία του στόλου τους τον έστειλε σε μπάρκο, κάτι το οποίο αποτέλεσε την βάση για εκείνον. Μετέπειτα εργάστηκε σε διάφορα γραφεία που είχαν σχέση με την ναυτιλία και λίγο μετά αποφάσισε να ιδρύσει από την αρχή μία δική του εταιρεία. Λίγο καιρό μετά η εταιρεία του μπήκε στο χρηματιστήριο του Nasdaq και το 2010 έγινε αντιπρόεδρος της εταιρεία “Intertanko”.

Αυτή είναι η σύζυγος του Χάρη Βαφειά, του δράκου από το Dragons' Den

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, όμως, δεν γνωρίζουμε πολλά, καθώς προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι γνωστό, βέβαια, πως είναι παντρεμένος με την Έμιλυ Βαφειά εδώ και λίγα χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Εκείνη, έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική και έχει μεταπτυχιακό στο InteriorDesign από το Κολλέγιο StMartins του Λονδίνου, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών της ιδιαίτερο βάρος έδωσε στο GraphicDesign. Είναι ψηλή, ξανθιά, με γαλανά μάτια και οι αναλογίες της δεν μαρτυρούν πως έχει φέρει στον κόσμο δύο μωρά.

Έμιλυ Βαφειά

Έμιλυ Βαφειά σύζυγος Χάρη (Dragons' den)

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ANT1: Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής το Dragons' Den του Σάκη Τανιμανίδη

Dragons' Den: Έπεσε κιόλας στα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης τη 2η μέρα προβολής

Share