ANT1: Το αδιανόητο ποσό που παίρνουν oι Dragon's Den

Όλα όσα είπε ο Τανιμανίδης

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
ANT1: Το αδιανόητο ποσό που παίρνουν oι Dragon's Den

Το πρωί της Τετάρτης ((1/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής του Dragon's Den που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ πως πήγε από νούμερα) μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα για τα επαγγελματικά του βήματα και το νέο project του καναλιού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μεταξύ άλλων μίλησε και για την γυναίκα την ζωής του, που είχαν περάσει μια κρίση στην σχέση τους (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά και τις σχέσεις που έχει πλέον με τον Γιώργο Μαυρίδη (δείτε εδώ τα λόγια του).

Όλη η αλήθεια για τις αμοιβές των Dragon's Den από τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, μεταξύ άλλων και για το παιχνίδι «Dragons' Den» και τους συντελεστές του. Πιοσ συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Χάρη Βαφειά και τον τρόπο που αντιμετώπισε την πρόταση του παρουσιαστή για να "επενδύσει" στους παίκτες του παιχνδιού.

«Οι Dragons δεν πληρώνονται ούτε ένα ευρώ. Τους δίνεται η ευκαιρία να σταθούν μπροστά σε επίδοξους επιχειρηματίες και ωραίες επενδυτικές ευκαιρίες, να επενδύσουν τα λεφτά τους και να βγάλουν χρήματα. Άρα δεν πληρώνονται. Οι επενδύσεις έχουν ρίσκο. Για τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν τα χρήματα σημασία.

Σημασία έχει αυτό το ταξίδι του επιχειρείν. Αυτή η διαδικασία, η στρατηγική που θα σκεφτούμε σε γεμίζει. Γενικότερα δεν υπήρχε πολύ μεγάλη δυσκολία να τους πείσω. Ο Βαφειάς όταν του το είπα, μου απάντησε μου αρέσει να το κάνουμε. Ο πιο δύσπιστος ήταν ο Πολ Ευμορφίδης. Δεν του αρέσει η τηλεόραση, η έκθεση. Πριν έρθω εδώ μου έλεγε πόσο χαρούμενος ειναι που το κάνει» είπε χαρακτηριστικά!