«Μου το είχε πει! Θα γεννηθεί προς...» - Η αποκάλυψη της Μαριέττας Χρουσαλά για το μωρό της Μαρίας Μενούνος

Τι είπε για την κουμπάρα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου το είχε πει! Θα γεννηθεί προς...» - Η αποκάλυψη της Μαριέττας Χρουσαλά για το μωρό της Μαρίας Μενούνος

Την πιο ευτυχισμένη της περίοδο διανύει η Μαρία Μενούνος, καθώς μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών θα γίνει για πρώτη φορά μαμά μέσω παρένθετης μητέρας. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος της, Κέβιν Αντεργκάρο ανυπομονούν να γίνουν γονείς (δείτε εδώ βίντεο από τον γάμο τους).

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την ψύχη που έρχεται στη ζωή μας. Τι ευλογία», δήλωσε χαρακτηριστικά στο People η 44χρονη παρουσιάστρια.

«Ω Θεέ μου. Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σας αγαπώ. Είναι τόσο διαφορετικό όταν βλέπεις το βίντεο. Είναι πιο προσωπικό όταν το βλέπεις μέσα στη μήτρα, σωστά;» ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε το εδώ).

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 8/2, η Μαριέττα Χρουσαλά που είναι κουμπάρα της μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα ευχάριστα νέα.

Η αποκάλυψη της Μαριέττας Χρουσαλά για το παιδί που περιμένει η Μαρία Μενούνος

«Το ήξερα, μου είχε πει από πριν πώς σκεφτόταν να το ανακοινώσει. Εννοείται ότι δε θα έλεγα ποτέ τίποτα γιατί είναι μια ευαίσθητη, μοναδική και προσωπική στιγμή για τον καθένα. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι όταν το μοιράστηκε. Τρελάθηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελε».

Αναφορικά με το πότε θα γεννηθεί το μωρό, είπε: «Νομίζω ότι θα είναι προς το καλοκαίρι. Το ταξίδι της στην Ελλάδα έχει πάρει μια αναβολή. Έχει παλέψει με πόσους τρόπους γύρω στα 10 χρόνια».