«Οι υπογραφές και τα deal μετά τις 28 Φεβρουαρίου! Εγώ...» - Η όλο νόημα σπόντα του Πούμπουρα στην Μενεγάκη

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Οι υπογραφές και τα deal μετά τις 28 Φεβρουαρίου! Εγώ...» - Η όλο νόημα σπόντα του Πούμπουρα στην Μενεγάκη

Σημερινή 8/2 καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Σμάρω Σωτηράκη η οποία μίλησε για τις αλλαγές στον αστρολογικό χάρτη με τον Κρόνο να μπαίνει στους Ιχθύες. Φυσικά, η παρουσιάστρια προανήγγειλε την συνεργάτιδα της εκπομπής, με τον Σάββα Πούμπουρα να αποκαλύπτει ότι μίλησε νωρίτερα μαζί της, πετώντας και και μια σπόντα για το μέλλον του στην εν λόγω εκπομπή, ενώ πριν μερικές μέρες "πάγωσε" την παρουσιάστρια με την ανακοίνωσή του.

Να υπενθυμίσουμε πως τις τελευταίες ημέρες, ο Σάββας Πούμπουρας συζητιέται έντονα για το τηλεοπτικό του μέλλον. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου και απάντησε μέσα σε όλα για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον στο πλευρό της, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Η εκπομπή πάει όμορφα αλλά κάποια στιγμή η συνεργασία θα τελειώσει. Δεν έχουμε συμβόλαιο επ’ αόριστον. Εγώ τελειώνω φέτος το καλοκαίρι. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι ζω την κάθε μέρα, γιατί πλέον ό,τι προγραμματίζεις πέφτεις από τα σύννεφα, αλλάζουν τα σχέδια κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Οπότε ζω το σήμερα κι ό,τι είναι να ‘ρθει θα έρθει», είπε (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του).

Η σπόντα του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη Μενεγάκη για το συμβόλαιο

Στην σημερινή λοιπόν εκπομπή, ο όλο νόημα διάλογος της Ελένης Μενεγάκη και του Σάββα Πούμπουρα πήγε κάπως έτσι:

«Εσένα που είσαι τοξότης, τι θα σου φέρει ο Κρόνος; Σε επηρεάζει σίγουρα» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον συνεργάτη της να απαντά: «Εγώ ρώτησα μέσα τη Σμάρω και μου είπε ότι υπογραφές μετά τις 28 Φεβρουαρίου και deal και τέτοια», με την Ελένη Μενεγάκη να τονίζει: «Είσαι έτοιμος να το κλείσεις; Βάλτο μετά τις 28 με χαμόγελο να το κλείσεις».