«Τι λες παιδί μου» -"Πάγωσε" η Ελένη Μενεγάκη με την ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα 

"Άφωνη" η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι λες παιδί μου» -

Έναν απίστευτο διάλογο με τον Σάββα Πούμπουρα είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 3/2 η Ελένη Μενεγάκη, λίγο πριν συναντήσει τους καλεσμένους της, δηλαδή την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη.

«Δεν θέλω να μου φέρεις τις σημειώσεις μου, γιατί εσύ θα μου τις πετάξεις και ακόμα δεν κλείσαμε, δεν φτάσαμε στο Σαββατοκύριακο…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια (που έκανε μια ασύλληπτη γκάφα χθες στον αέρα της εκπομπής της) στον συνεργάτη της, ο οποίος της απάντησε:

«Δεύτερα που δεν θα είμαι εδώ να δω τι θα κάνουμε» με την Ελένη να «παγώνει» και να λέει «γιατί παιδί μου;» και ο Σάββας απάντησε: «Να κάτσω να ξεκουραστώ…»

«Από μόνος σου; Να πούμε στο Mega το καλό ότι κάνει πλάκα, εννοείται ότι δεν λέει θα κάτσω…» συμπλ΄ρηωσε αμέσως η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, πήρε το κινητό της για να πάει στην άλλη πλευρά του πλατό της λέγοντας ότι είχε έγνοια μην πάρουν τα παιδιά της κανένα τηλέφωνο: "μόνο τα παιδιά μου μπορεί να πάρουν τηλέφωνο" και μάλιστα στο φινάλε της εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας είπε ότι δεν θα είναι στην εκπομπή και θα βγει μέσω skype.

"Πάγωσε" η Ελένη Μενεγάκη με την ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα

Οι δηλώσεις του Πούμπουρα για την συνεργασία του με την Μενεγάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 28/1 ο Σάββας Πούμπουρας. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε μέσα σε όλα για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον στο πλευρό της, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι (δείτε εδώ για ποιον λόγο ωστόσο βρισκόταν απών τις τελευταίες μέρες από την εκπομπή).

«Η εκπομπή πάει όμορφα αλλά κάποια στιγμή η συνεργασία θα τελειώσει. Δεν έχουμε συμβόλαιο επ’ αόριστον. Εγώ τελειώνω φέτος το καλοκαίρι. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι ζω την κάθε μέρα, γιατί πλέον ό,τι προγραμματίζεις πέφτεις από τα σύννεφα, αλλάζουν τα σχέδια κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Οπότε ζω το σήμερα κι ό,τι είναι να ‘ρθει θα έρθει», είπε αρχικά.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, πως θα ήθελε να κάνει φάρσα στην Ελένη Μενεγάκη, στο πλαίσιο της εκπομπής, αλλά δεν είναι σίγουρος εάν η παρουσιάστρια θα τη «σηκώσει».

Αναφορικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και όσα γράφτηκαν για εκείνον πριν καιρό για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη, ο παρουσιαστής απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε, σημειώνοντας ότι οι δικές του σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι εξαιρετικές.

Τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχεται πως έχει ιδέες για παρουσίαση δικής του εκπομπής και το Mega είναι ανοιχτό σε συζητήσεις, ωστόσο είναι κάτι που θα βρίσκεται προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα.