Ελένη: Επέστρεψε στην εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας - Το άβολο σχόλιο της Μενεγάκη

Μετά από 20 μέρες απουσίας!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη: Επέστρεψε στην εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας - Το άβολο σχόλιο της Μενεγάκη

Το πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη πλέον, ολοκληρώθηκε γιατί μετά από 20 μέρες απουσίας επέστρεψε Σάββας Πούμπουρας.

Στην πρώτη εκπομπή για το 2023 που ξεκίνησε για την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της στο πλατό του MEGA για την "Ελένη", ωστόσο τότε είχαν μετρήσει απουσίες. Οι περισσότεροι βρέθηκαν στο στούντιο, καλωσόρισαν το κοινό τους ξανά και συζήτησαν για το πως πέρασαν τις γιορτές με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μιλά με την παρουσιάστρια για τα κιλά των εορτών που απέκτησαν και οι δύο (δείτε εδώ την πρόβλεψη που είχε κάνει για εκείνον).

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια παρατήρησε ότι ο συνεργάτης της «τσίμπησε» αρκετά τα Χριστούγεννα και τον ρώτησε αν έφαγε μιας και είναι γνωστό ότι εκείνος προσέχει πολύ τη διατροφή του και το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είχε χάσει πολλά κιλά.

Ο ίδιος, τότε, τόνισε ότι, πράγματι, έφαγε και πήρε κιλά, ενώ και η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πει με την σειρά της ότι πέρασε τέλεια με την οικογένειά της, δίχως να αναφέρει τον εξωτικό προορισμό που πήγε, και επεσήμανε πως και εκείνη πήρε κάποια κιλά, αλλά δεν την ενοχλεί διότι είναι ευτυχισμένη: «Και εγώ πήρα κιλά, αλλά δεν με πειράζει», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια, πήρε ξανά τον λόγο για να εξηγήσει πως από την σημερινή (9/1) εκπομπή λείπει ο Σάββας Πούμπουρας. Ο φίλος και συνάδελφός της απουσιάζει, διότι δεν αισθανόταν πολύ καλά και επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει και να μπορεί να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός από πριν.

Ειδικότερα, επισήμανε πως είναι άρρωστος, αλλά θέλει να πιστεύει και ευελπιστεί πως την Τετάρτη (11/1) θα είναι κανονικά στο πόστο του.

Η επιστροφή του Σάββα Πούμπουρα στο «ελένη»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος τις τελευταίες 20 ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση. Αυτή ήταν η πρώτη εκπομπή που είδαμε μάλιστα τον παρουσιαστή μετά την περίοδο των γιορτών, με την Ελένη Μενεγάκη να τον υποδέχεται στο πλατό με μια μεγάλη αγκαλιά.

Ο Σάββας Πούμπουρας συζητώντας με την παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μετά τη γρίπη που είχε του έκλεισε η φωνή, ενώ έχασε δύο κιλά.

«Καλώς ήρθες, πρέπει να σε πλησιάσω; Είσαι τελείως καλά;» ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη τον Σάββα Πούμπουρα με εκείνον να της απαντά: «Εσύ με πήρες τηλέφωνο, αλλά εγώ δεν το σήκωσα γιατί είχα κλειστή φωνή. Μετά τη γρίπη, έκλεισε η φωνή, για αυτό δεν ήρθα επιπλέον μέρες. Έχασα δύο κιλά»..

«Εγώ από εμφάνιση σε βλέπω υγιέστατο, δε δείχνεις ένας άνθρωπος που έχεις ταλαιπωρηθεί. Πρέπει να σε ταΐζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ» ανταπάντησε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη.