«Παναγία μου!» - "Σεισμός" στο MEGA με την γκάφα της Ελένης Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παναγία μου!» -

Όταν πρόκειται για μία ζωντανή εκπομπή, είναι αναμενόμενο πως θα γίνουν λάθη και γκάφες από τους παρουσιαστές, αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, λοιπόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την παρουσιάστρια να "τα χάνει" στον αέρα (δείτε την εδώ να ξεσπά για το παιδί που της χρεώνουν) και μία από αυτές ήταν και η σημερινή (2/2) κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ Γιώργος Παπακώστας έφτιαξε Mac and Cheese και η Ελένη Μενεγάκη στην προσπάθειά της να θυμηθεί, μπέρδεψε το κανάλι στο οποίο εργάζεται και επέστρεψε στην εποχή που βρισκόταν στον ALPHA.

Ο κακός χαμός με την γκάφα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Είπε, δηλαδή, χαρακτηριστικά: «Το άκουσα, το κατάλαβα αλλά Γιώργο η συνταγή δεν μου έμεινε… κάπως μπερδεύτηκα! Θα μπω λοιπόν στον Alpha... του Mega. Παναγία μου, δύο χρόνια πέρασαν για να το πω... Συμβαίνουν κι αυτά...», και άρχισε να ξεφυσάει για τη γκάφα που έκανε με τον Σάββα Πούμπουρα να λέει: «Ε περάσαμε κι από εκεί…». Ενώ, ο Γιώργος Παπακώστας με την σειρά του, είπε ότι είναι Άλφα η εκπομπή του Mega, αλλά δεν κατάφερε σώσει την κατάσταση.

Τελευταία ημέρα της στον ALPHA: Κανείς δεν παρατήρησε την κίνηση της Μαρίνας στον Ματέο Παντζόπουλο

Μπορεί να έχουν περάσει από τότε που η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την πόρτα του ALPHA - δείτε και την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ημέρες γι'αυτό - όμως το Youweekly.gr τώρα ανακάλυψε κάτι που κανείς δεν είναι παρατηρήσει από τα βίντεο της τελευταίας της ημέρας στον αέρα. Στο πλατό του σταθμού η μικρή Μαρίνα έκανε μια απίστευτα τρυφερή κίνηση προς τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου, είναι το πιο μικρό παιδί της Ελένης, καρπός της σχέσης της με τον Ματέο και μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας, μιας και μας δείχνει αρκετά συχνά στο Ιnstagram πόσο έχει μεγαλώσει. Η Μαρίνα γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 2015 και από τότε έχει γεμίσει με απέραντη ευτυχία τους γονείς της αλλά και τα αδέρφια της.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, η Ελένη αποφάσισε να μας δείξει το πρόσωπο αυτής αλλά και όλων των παιδιών της την τελευταία της ημέρα στον ALPHA αλλά λίγο πριν συμβεί αυτό όπως θα παρατηρήσετε παρακάτω η μικρή Μαρινούλα ζητούσε σε κάποια στιγμή από τον μπαμπά της να την πάρει αγκαλιά! Ένα γενικό πλάνο πρόδωσε την στιγμή αυτή!

Ματέο Παντζόπουλος μικρή Μαρίνα