Δεν τον θέλει κανείς στο θέατρο και σε σειρές - Τι δουλειά κάνει σήμερα ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης

Βιώνει την απόλυτη εξαθλίωση μετά τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν τον θέλει κανείς στο θέατρο και σε σειρές - Τι δουλειά κάνει σήμερα ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης

Κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης που θα βγει σήμερα, Τετάρτη 8/2, για τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τα θύματα που έφτασαν στο δικαστήριο) στο προσκήνιο ήρθε ξανά ο 26χρονος γιος του ηθοποιού με την Ελπίδα Νίνου, Δημήτρης. Για την ακρίβεια ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό θέλησε να κάνει μια αναφορά στο πρόσωπό του, μεταφέροντας μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση - συνθήκη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή, λοιπόν, ο νεαρός ηθοποιός και σκηνοθέτης μετά το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του, έχει αποκοπεί από όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της χώρας, όχι με τη θέλησή του σαφώς.

Η νέα ζωή του Δημήτρη Φιλιππίδη

Αποτέλεσμα αυτού, να αδυνατεί να βγάλει τα προς το ζην από την δουλειά του και να αναγκάζεται να εργάζεται ως σερβιτόρος, βρίσκοντας παντού κλειστές πόρτες.

«Θέλω να πω κάτι, τρεις ώρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου. Στην Ελλάδα είμαστε ακραίοι άνθρωποι. Το παιδί του Φιλιππίδη, η οικογένειά του τι φταίει; Από πότε υπάρχει η έννοια της συνευθύνης; Όταν δηλαδή πάει ο πατέρας του Πλεύρη και κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό, ο Πλεύρης πρέπει να φύγει από Υπουργός; Ορθώς όχι. Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί του Φιλιππίδη -που είναι και καλός ηθοποιός- τον απέκλεισαν σε όλες τις παραστάσεις. Αν είναι ένοχος τι φταίει το παιδί του;

Και έφτασε πραγματικά και το αποκαλύπτω σήμερα, πολύ γνωστός άνθρωπος του θεάτρου, να παρακαλέσει ένα δίδυμο ιδιοκτητών ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας -αφού τον παρακάλεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, γιατί ζουν με δανεικά- και πήραν γκαρσόνι τον γιο του. Γιατί δε δούλευε ως ηθοποιός, ενώ στην αρχή δούλευε σε κάποια σίριαλ. Μετά τον έκοψαν, δεν τον έπαιρνε κανένας. Τι φταίει το παιδί; Το κριτήριο είναι το ταλέντο, δεν είναι αν ο πατέρας του είναι ένοχος. Το πήραν αυτό το παιδί να του δώσουν δουλειά; Πολλές φορές και εμείς στην υπερβολή μας στιγματίζουμε κάποιους ανθρώπους. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε στον αέρα του «Πρωινού» και συνέχισε:

«Εγώ αν ήμουν μία από αυτές τις κυρίες στο θίασο που έπαιζα θα έκανα πρόταση να παίξει ο γιος του Φιλιππίδη. Εκεί είσαι μάγκας. Γιατί βεβαίως υπέρ του #metoo είμαστε όλοι μας, αλλά για να δείξεις ότι είσαι μάγκας πήγαινε στο θέατρο και πες τον γιο του Φιλιππίδη θα τον πάρουμε. Εκεί είσαι μάγκας».

Η σύντροφος που στέκεται στο πλευρό του

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, είναι νέος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και έχει σπουδάσει υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο. Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Δημήτρης Φιλιππίδης εργαζόταν στην υποδοχή του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ στο μιούζικαλ “Mamma Mia”.

Ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», του Μολιέρο.

Μετά τις σκηνοθετικές του απόπειρες έκανε και τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής, με τον ίδιο να έχει συμμετάσχει στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί και σε θεατρική παράσταση.

Όπως αναφέρει το περιοδικό YES, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του στη νέα του ζωή, με τον πατέρα του να βρίσκεται στην φυλακή, έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει σελίδα στην ζωή του.

Εδώ και λίγο καιρό έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο μιας κοπέλας, με την οποία περνούν πολύ χρόνο μαζί και του έχει σταθεί βράχος όλο αυτό το διάστημα που η οικογένειά του βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Όπως αναγράφεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το ζευγάρι παρά το νεαρό της ηλικίας του και το λίγο διάστημα που είναι μαζί έχει καταφέρει και έχει χτίσει την σχέση του πάνω σε γερές βάσεις και κάνει όνειρα για το μέλλον.

Τα δυο παιδιά σκέφτονται μέσα στο επόμενο διάστημα να μετακομίσουν στην ερωτική τους φωλιά που θα στεγάσει τον έρωτά τους και οι αρραβώνες μετά από αυτό δεν είναι μακριά...

Ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες ημέρες απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια βόλτα τους στο Ζάππειο.

ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη