«Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου είχαν μια...» - Η όλο νόημα δήλωση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

«Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους τους ανθρώπους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου είχαν μια...» - Η όλο νόημα δήλωση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Οι χθεσινές 7/2 δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή Στούντιο 4 σχολιάστηκαν σήμερα 8/2 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συγκεκριμένα μέσα από τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, είπε χαρακτηριστικά:

«Τότε με την Ελένη που πήγαμε απέναντι στον πρωινό καφέ που θέλανε να μας κάψουν στο Σύνταγμα. Όπου και να πάω με κάποιον απέναντι θα είμαι, γιατί είμαστε 15 χρόνια στον χώρο. Όταν φύγαμε από την Ελένη τότε ήμασταν 3 4 άτομα.

Εγώ τότε ήμουν στο μετέωρο βήμα του πελαργού, σκεφτόμουν που θα πάω, δεν είχα καμία πρόταση. Είχε έρθει ένα τέλμα, τα είχαμε δώσει όλα. Τότε εγώ με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική, ήμασταν πολύ κοντά, ήταν δεμένοι η ομάδα. Εμένα τότε μου την είχε βαρέσει από πολύ μικρή με την υποκριτική και όντως ψαχνόμουν, μέχρι τότε δεν ήμουν ποτέ ένα παιδί με χρυσά συμβόλαια, τα χρήματά μου δεν μου επέτρεπαν να χαλαρώσω. Οπότε έπρεπε να επιβιώσω και έτσι έκανα αυτό το βήμα», (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τις συνεργασίες της

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, απαντώντας σε σχετική ατάκα της πρώην συνεργάτιδάς της, ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πάντα μία έντονη «ερωτική» χημεία. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους τους ανθρώπους. Και είναι περίεργο να βλέπεις μες στα χρόνια ότι με ανθρώπους που έχεις να συνεργαστείς 2-3 χρόνια, μόλις έρχεσαι μαζί ξανακολλάει ακριβώς. Κάπως γίνεται. Εγώ καταλαβαίνω τι λέει και ναι, προφανώς για να έχει η σχέση αυτό το μπες-βγες, σημαίνει ότι δεν έχει φτάσει στη βαριεστημάρα».

Από την μεριά του, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε: «Δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι για τους ανθρώπους που έχεις μία ιδιαίτερα θερμή επαγγελματική σχέση, οι άλλοι δεν τολμάνε να τους αντιπροτείνουν κάτι άλλο. Θεωρούν ότι αποκλείεται να φύγουν από σένα κατά κάποιον τρόπο, το βλέπουν σαν… σχέση».

«Ίσα-ίσα εγώ θεωρώ ότι στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά και που έχω δουλέψει με τόσους ανθρώπους – πολλούς δεν τους θυμάμαι κιόλας γιατί 30 χρόνια γνωρίζω κόσμο – όλοι είχαν μια καλή συνέχεια μετά. Για πόσο δεν ξέρω, γιατί αυτά είναι και επιλογές. Επιλέγεις τι δουλειά θα κάνεις αλλά θεωρώ ότι σε όλους δόθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες» συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Σιγά-σιγά απλά το έριξαν στο ποτό στην αρχή, γιατί ήταν δύσκολα» τόνισε με χιούμορ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Είναι δύσκολα, γι’ αυτό η σχέση παραμένει δυνατή κι ερωτική».