Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Μενεγάκη είχα μία σχέση πιο..» - Όλη η αλήθεια για την επικοινωνία των δύο παρουσιαστριών

Όλα όσα είπε στον άερα του Στούντιο 4!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Μενεγάκη είχα μία σχέση πιο..» - Όλη η αλήθεια για την επικοινωνία των δύο παρουσιαστριών

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» που τοποθετήθηκαν για τον φονικό πόλεμο στην Τουρκία (δείτε εδώ τα όσα είπαν) είχαν καλεσμένη την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός που στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά και την συνεργασία τους στον παρελθόν (δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψε) μίλησε επίσης και για την Ελένη Μενεγάκη και όσα έχουν περάσει παρέα, είτε μπροστά , είτε πίσω από τις κάμερες των καναλιών.

Η σχέση που διατηρεί η Ζαρίφη με την Μενεγάκη

«Τότε με την Ελένη που πήγαμε απέναντι στον πρωινό καφέ που θέλανε να μας κάψουν στο Σύνταγμα. Όπου και να πάω με κάποιον απέναντι θα είμαι, γιατί είμαστε 15 χρόνια στον χώρο. Όταν φύγαμε από την Ελένη τότε ήμασταν 3 4 άτομα.

Εγώ τότε ήμουν στο μετέωρο βήμα του πελαργού, σκεφτόμουν που θα πάω, δεν είχα καμία πρόταση. Είχε έρθει ένα τέλμα, τα είχαμε δώσει όλα. Τότε εγώ με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική, ήμασταν πολύ κοντά, ήταν δεμένοι η ομάδα», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε επίσης: «Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει...» - Το περιστατικό της Κατερίνας Ζαρίφη που δεν ντράπηκε να πει

«Εμένα τότε μου την είχε βαρέσει από πολύ μικρή με την υποκριτική και όντως ψαχνόμουν, μέχρι τότε δεν ήμουν ποτέ ένα παιδί με χρυσά συμβόλαια, τα χρήματά μου δεν μου επέτρεπαν να χαλαρώσω. Οπότε έπρεπε να επιβιώσω και έτσι έκανα αυτό το βήμα», πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Να υπενθυμίσουμε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Πένυ Καβέτσου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/11 η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και τη μειωμένη παρουσία που έχει πλέον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της.

«Υπήρχαν εποχές να μην είμαστε στα καλύτερά μας με την Ελένη. Έχει τύχει εποχές να είμαστε στα καλύτερά μας και να βγαίνω για 5 λεπτά. Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο (σ.σ. ο Δημήτρης Ουγγαρέζος). Δεν ξέρω τι συμφωνία μπορεί να έχει κάνει. Πολλές φορές παίζουν αυτά. Αν ήταν στην «απ’ έξω», νομίζω ότι δεν θα φαινόταν καθόλου. Είναι ένας μετρημένος επαγγελματίας η Ελένη, η πιο επαγγελματίας της ελληνικής τηλεόρασης με τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Ηγείται μιας εκπομπής, που λέγεται Ελένη. Είσαι ο κεντρικός κι εσύ τοποθετείς τα πιόνια καλώς ή κακώς. Για κάποιους θα φανεί άδικο και για κάποιους δίκαιο. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο έχει παίξει, οπότε δεν μπορώ να πω σίγουρα τι έχει συμβεί. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τηρήσει ο Δημήτρης συμβόλαιο. Από τη στιγμή που συμφωνεί κάτι, το πάει μέχρι τέλους. Ούτε θεωρώ ποτέ ότι ο Δημήτρης θα ήταν ο άνθρωπος που θα έπαιρνε τηλέφωνο να πει δεν λες ότι θα είμαι εκεί; Δεν είναι τέτοιος τύπος» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.