«Σας το λέω καθαρά! Δεν θα ήθελα ο Λάκης...» - Η αναφορά της Ελένης Γερασιμίδου στον Λαζόπουλο

«Έχει να ασχοληθεί με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σας το λέω καθαρά! Δεν θα ήθελα ο Λάκης...» - Η αναφορά της Ελένης Γερασιμίδου στον Λαζόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 8/3 η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τις προστριβές που έχει καθημερινά με τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο έχει ψυχραθεί, μετά τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για το ΚΚΕ (δείτε εδώ και τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της).

Την ίδια στιγμή, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε και για τον Γιώργο Κιμούλη, τις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής της αλλά και το θέμα των ημερών για το Προεδρικό Διάταγμα 85 και τα πτυχία των δραματικών σχολών.

Οι δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου

«Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας με τον κύριο Λαζόπουλο, όταν βρισκόμαστε. Δεν θα ήθελα ο Λάκης να ασχολείται με τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα. Σας το λέω καθαρά. Έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα». Αναφορικά με την τοποθέτηση του για τις πρωινές εκπομπές που στήνουν τηλεδικαστήρια, είπε: «Όχι μόνο στα πρωινάδικα. Και στα επίσημα δελτία ειδήσεων πολλών καναλιών, μην πούμε ονόματα τώρα, τα ξέρουμε».

«Πολλές φορές θέλω να… σκοτώσω τον σύζυγό μου, να του σπάσω το κεφάλι, γιατί με νευριάζει πολύ. Μπορεί να τον νευριάζω κι εγώ αλλά δεν το δείχνει. Πάντως θύμα δεν είναι, το παριστάνει και λίγο. Δε μιλάει, είναι απίστευτο. Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες» αποκαλύπτει η Ελένη Γερασιμίδου για τον Αντώνη Ξένο.

«Την αδελφή μου τη σκέφτομαι συνέχεια, όπως και τον αδελφό μου. Έβαλα πρόσφατα στο YouTube ένα υπέροχο τραγούδι του, γιατί ο αδελφός μου ήταν συνθέτης… εκεί έκλαψα πάρα πολύ, περισσότερο απ’ όταν τους έχασα. Την αδελφή μου τη βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου, πάντα με χρωματιστά ρούχα κι εκείνο το ωραίο χαμόγελο. Και μετά από κάποια στιγμή λέω: μα εσύ πώς είσαι εδώ; Μου λέει: μπορώ να έρχομαι. Και της λέω: τότε να έρχεσαι πιο συχνά. Αυτές τις μέρες είδα και τον αδελφό μου, που είχα καιρό να τον δω», εξομολογήθηκε αμέσως μετά.

Η Ελένη Γερασιμίδου ρωτήθηκε και για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, τον οποίο υποστήριξε θερμά.

«Και πολύ καλά έκανε. Γιατί δεν έπρεπε να επιστρέψει ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός που υπάρχει στην Ελλάδα; Πολύ σκληρή τιμωρία. Δε λέω ότι έκανε καλά, ούτε ότι δεν πιστεύω αυτά που έχουν πει οι συναδέλφισσές μου. Δε βίασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα. Είναι περίεργο παιδί αλλά έχει πάρα πολλές καλοσύνες.

Βεβαίως και πρέπει να σπουδάσει κανείς για να γίνει ηθοποιός. Η δουλειά μας είναι επιστήμη, γι’ αυτό και αυτή η υποβίβαση που γίνεται είναι πάρα πολύ μεγάλο άδικο».