Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Έμεινε στη μέση του δρόμου με το αμάξι της - Γεμάτη νεύρα και θυμό η Κατερίνα Παναγοπούλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Έμεινε στη μέση του δρόμου με το αμάξι της - Γεμάτη νεύρα και θυμό η Κατερίνα Παναγοπούλου
ndp
News 08.02.2023 18:28
Από Ελένη Μήτση

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι ένα πρόσωπο, που γενικότερα δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή σε καμία περίπτωση, αφού μεγάλη θέση στη ζωή της καταλαμβάνουν τα επαγγελματικά της (δείτε εδώ αν είναι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο).

Μάλιστα είναι πρωτοφανές στις σπάνιες συνεντεύξεις, που δίνει να ακούσει κανείς κάτι για τα ερωτικά της με την ίδια πρόσφατα να τονίζει.

«Δεν θέλω να απασχολώ καθόλου τα Μέσα με την προσωπική μου ζωή, είναι καθαρά η επιλογή μου. Η επικαιρότητα είναι βαριά και δεν έχει θέση η διαφήμιση προσωπικής ευτυχίας. Όσο πιο πολύ λες πόσο ευτυχισμένος είσαι, εκεί κάτι δεν πάει καλά συνήθως, νομίζω ότι όταν διαφημίζουμε πολύ την ευτυχίας μας, μάλλον κάτι προσπαθούμε να κρύψουμε.

Νομίζω ότι δεν θα ταίριαζα πάρα πολύ σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, γιατί θα έλεγα άλλα πράγματα, θα μιλούσα για την επικαιρότητα. Τον τελευταίο καιρό βέβαια βλέπω ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται με την επικαιρότητα και με πολύ ωραίο τρόπο. Νομίζω θα ήμουν πιο βαριά και στενάχωρη για μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή», είχε πει η Παναγοπούλου.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να πούμε, πως έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε περιποιημένη και πάντα καλοντυμένη, όπως εμφανίζεται στα δελτία ειδήσεων, ωστόσο πρόσφατα ''πιάστηκε'' σε μία πιο απλή της εμφάνιση.

Η περιπέτεια της Κατερίνας Παναγοπούλου με το αυτοκίνητό της

Πιο αναλυτικά, στις 3/2 ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή, που είχε μείνει το αμάξι της και περίμενε την οδική βοήθεια με τη διάθεσή της να μην είναι και πολύ καλή.

Κατερίνα Παναγοπούλου - Αυτοκίνητο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν διαφημίζουμε την ευτυχίας μας, μάλλον κάτι...» - Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παναγοπούλου για την προσωπική της ζωή

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν θα σου πάρει τη θέση η γυναίκα που προσπαθεί να σε θάψει αλλά...»

Share