Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

My style rocks: «Να φαίνομαι καραγκιόζης...» - Το σχόλιο της Σελένης που έβγαλε από τα ρούχα του τον Κουδουνάρη

Ο κακός χαμός!

My style rocks: «Να φαίνομαι καραγκιόζης...» - Το σχόλιο της Σελένης που έβγαλε από τα ρούχα του τον Κουδουνάρη
News 08.02.2023 19:02
Από Ελένη Μήτση

Η προσπάθεια της Σελένης Φωτιάδη την Τετάρτη 8/2 στο My style rocks έφερε πολλές αντιδράσεις αυτή τη φορά όχι από τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά από όσα της είπε η κριτική επιτροπή (δείτε εδώ το σχόλιο, που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα).

Να τονίσουμε εδώ, πως η διαγωνιζόμενη επέλεξε να κάνει μια πρωτότυπη εμφάνιση με το look της να αφορά σε γάμο και πιο συγκεκριμένα την Ιορδανία, όπως είπε.

Οι κριτές, όπως τόνισαν το βρήκαν συνολικά κάπως άτοπο και πιο πολύ από όλους ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος της έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο με την ίδια μάλιστα να απαντάει...

Τα άγρια σχόλια που αντάλλαξαν Σελένη και Στέλιος Κουδουνάρης

«Δεν πειράζει, βάλτε μου 1, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ πολύ. Εγώ δεν μπορώ να αλλοιώσω εδώ την προσωπικότητά μου και να φαίνομαι καραγκιόζης, οπότε πρέπει να έρθω εδώ με τη στιβαρότητα που έχω. Στο δικό μου μυαλό φαίνεται σαν προσβολή», είπε η Σελένη.

Η ένταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τη Σελένη στο My style rocks

«Το φοράς που το φοράς το φόρεμα, που είναι μία σκέτη αλυσίδα, πήγαινέ το ένα βήμα παραπέρα και κάν' το σαν τη Ζόι Κράβιτς στο Met Gala, να είσαι ολόγυμνη. Βάλε ένα κομπινεζόν ή μία ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του δέρματός σου και να είμαστε ακριβώς στο κόνσεπτ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν με ενδιαφέρει να αντιγράφω εικόνες. Γιατί όταν πας να αντιγράψεις κάποιον ενδεχομένως δεν πετυχαίνει κιόλας. Θεωρώ και μεγάλη αδικία που κρίνομαι έτσι τώρα αλλά τέλος πάντων», είπε η Σελένη με την Ηλιάνα να απαντάει: «'Εχω προλάβει να κρίνω ας πούμε; Σε ενδιαφέρει να είσαι εντός κόνσεπτ; Με άφησες να ολοκληρώσω; Στενοχωριέμαι που η Σελένη δεν με αφήνει να κάνω έναν πρόλογο για να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα, έχει λάθη το λουκ».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: «Στα λόγια μου έρχεσαι!» - Η στιγμή που η Παπαγεωργίου χλεύασε την Emilia

My Style Rocks: «Δεν θα παίξει ρόλο στη βαθμολογία» - Την έριξε την σπόντα του ο Δημήτρης Σκουλός

Share