My Style Rocks «Μη με ξαναπείς κορίτσι σου» - Δάκρυσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Σελένη Φωτιάδη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks «Μη με ξαναπείς κορίτσι σου» - Δάκρυσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Σελένη Φωτιάδη

Το My Style Rocks ξεκίνησε και αυτή είναι η τέταρτη ημέρα κατά την οποία τα κορίτσια διαγωνίζονται. Από την πρώτη στιγμή δεν έλειψαν οι τσακωμοί (δείτε εδώ ποιες χώρισε η παρουσιάστρια για να σταματήσει ο πανικός), αλλά και τα κλάματα, όμως την Πέμπτη 19/1 δημιουργήθηκε ένα έντονο σκηνικό ανάμεσα σε μία παίκτρια και τους κριτές, αλλά και με τις συμπαίκτριές της.

Ο λόγος για την Σελένη, της οποίας το σύνολο δεν άρεσε πολύ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η βαθμολογία της να μην είναι η καλύτερη και από τις δύο πλευρές (δείτε εδώ σε ποια σειρά του ALPHA έχει παίξει). Οι περισσότερες της έβαλαν τρία, αλλά υπήρχε και ένας άσσος από την Τζωρτζίνα, κάτι που την έκανε έξαλλη και ξεκίνησε μεταξύ τους ένας αδιανόητος διάλογος. Μάλιστα, όταν η δεύτερη την αποκάλεσε "κορίτσι μου" έγινε έξω φρενών.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σελένη στο My Style Rocks

«Μη με ξαναπείς κορίτσι σου, να κρατάς τις αποστάσεις», είπε η Σελένη, με εκείνη να της απαντά: «Αποστάσεις έχω». Λίγη ώρα μετά άλλη μια παίκτρια δεν δίστασε να της πει ότι δεν δέχεται κριτική.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν της μίλησαν και οι κριτές, οι οποίοι συμφώνησαν με όσα ειπώθηκαν νωρίτερα εν μέρει και επειδή δεν άκουσε και τα καλύτερα, ξέσπασε σε κλάματα, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να την παρηγορήσει.