My Style Rocks: Αδιανόητη ένταση στο πλατό του ΣΚΑΪ - Μπήκε στη μέση η Καραβάτου να χωρίσει τις διαγωνιζόμενες

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αδιανόητη ένταση στο πλατό του ΣΚΑΪ - Μπήκε στη μέση η Καραβάτου να χωρίσει τις διαγωνιζόμενες

Το My Style Rocks ξεκίνησε και επίσημα την Δευτέρα 16/1 και οι παίκτριες έχουν μπει στο παιχνίδι πολύ δυναμικά και έτοιμες να δώσουν "μάχη" για να φτάσουν στην κορυφή. Την Τετάρτη 18/1 προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας και οι τσακωμοί δεν έλειψαν για άλλη μία φορά.

Τις προάλλες, για παράδειγμα, ο Δημήτρης Σκουλός αποχώρησε έξαλλος από το πλατό μετά τον καβγά του με διαγωνιζόμενη (δείτε εδώ τι συνέβη), αλλά αυτή τη φορά τα αίματα "άναψαν" ανάμεσα σε δύο παίκτριες και ο λόγος είναι απίστευτος.

Απίστευτη ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ με τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε η φούστα της Ρέινας, η οποία σύμφωνα με την Αιμιλία δεν ήταν βινύλ αλλά δερματίνη. Αυτό εξόργισε την πρώτη παίκτρια, η οποία της είπε να πάει δίπλα της για να της δείξει ότι είναι ίδια με την δική της ως προς το ύφασμα.

Αφού, λοιπόν, η Αιμιλία πήγε κοντά της επισήμανε ξανά πως το ρούχο που επέλεξε δεν είναι βινύλ και τότε ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ των δύο γυναικών με τους διαλόγους τους να αφήνουν άναυδους και τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρέμβει η Κατερίνα Καραβάτου για να μπορέσει να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ρέινα στάθηκε μπροστά από τους κριτές για να την βαθμολογήσουν και εκεί είναι που ξεκίνησε ένας δεύτερος γύρος έντασης ανάμεσα στις παίκτριες.