My Style Rocks: «Δεν μπορώ αποχωρώ» - Η παίκτρια που έκανε τον Δημήτρη Σκουλό έξω φρενών και έφυγε από το πλατό

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Δεν μπορώ αποχωρώ» - Η παίκτρια που έκανε τον Δημήτρη Σκουλό έξω φρενών και έφυγε από το πλατό

Οι τηλεθεατές του My Style Rocks μετά την πρεμιέρας της Δευτέρας (16/1) που έκλεψε τις εντυπώσεις το απίστευτο καλοσώρισμα της Κατερίνας Καραβάτου (Δείτε το εδώ) και εννοείται δεν γινόταν πρεμιέρα χωρίς λίγο τσακωμό (δείτε εδώ ποιες πλακώθηκαν), είδαμε το σημερινό Trailer με τον Δημήτρη Σκουλό να γίνεται έξαλλος κα να αποχωρεί από το πλατό (δείτε το εδώ).

Από την αρχή του σημερινού επεισόδίου, ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του ριάλιτι μόδας είναι έτοιμος για τσακωμό. Είδαμε την εμφάνιση της Emilia Vodos, που «ταξίδευε από το εξωτερικο και στην συνέχεια είχε ραντεβού με την παραγωγή του My Style Rocks για γυρίσματα», μια εμφάνιση, καλύτερη από την χθεσινή μαυροφορεμένη της εμφάνιση, αλλά ο Δημήτρης Σκουλός είχε άλλη άποψη για αυτό.

Από την αρχή, η διαγωνιζόμενη έκανε "χαμό" με τα παπούτσια της, που «δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα και ότι είναι πανάκριβα» δήλωση που την έκανε περίγερο στην Ηλιάνα Παπαγεωργόυ και σε μερικές διαγωνιζόμενες. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα παπούτσια κοστίζουν 749 ευρώ, σύμφωνα με χρήστη του twitter.

Ο διάσημος φωτογράφος, βέβαια είπε ότι όλα ήταν λάθος και οτι μπορεί να δείχνει πανέμορφη, δεν έχοτυν όμως συνοχή τα ρούχα της. Η διαγωνιζόμενη στην συνέχεια ξεκίνησε ένα μονόλογο και δεν άφησε κανέναν να μιλήσει.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε «Σταμάτα καλέ, α μιλησει και κανείς άλλος, μην διακόπτεις κάποιον όταν μιλάει».

Η παίκτρια που νευρίασε πάρα πολύ τον Δημήτρη Σκουλό και αποχώρησε από το πλατό

Σειρά είχε η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η influencer, που ήρθε με ένα πιο χειμερινό ντύσιμο για... Λονδίνο! Oι συμπαίκτριές της την βαθμολόγησαν άλλες με 2, με 3, ενώ υπήρξε και η ανατροπή και είδαμε το πρώτο πεντάρι για εκείνη.

Η Νικόλ διαφώνησε με τις περισσότερες και δεν έκρυψε τα νεύρα της, ενώ συμπαίκτριά της είπε: "Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι influencer, δεν είμαι αντικείμενο του influencer σου, δεν με αφορά. Δεν γίνεται να μην γνωρίζεις αυτό που λες. Δεν πας παντού όπως να είναι".

Ο κακός χαμός όμως έγινε όταν ο Δημήτρης Σκουλός ήθελε να πει την άποψη του η διαγωνιζόμενη ξεκίνησε να επιμένει στην επιλογή της και να μην τον αφήνει να πει τίποτα.

Με την ατάκα, «Δεν μπορώ αποχωρώ», ο γνωστός φωτογράφος αποχώρησε από το πλατό και ξαναγύρισε όταν η διαγωνιζόμενη έκατσε στην θέση της.

Επίσης, οι τουιτεράδες δεν άφησαν την "στυλιστικής επιλογή" ασχολίαστη.