My style rocks: "Βόμβα" μια μέρα μετά την πρεμιέρα - Αποχωρεί ο Δημήτρης Σκουλός

Το trailer του σημερινού 17/1 επεισοδίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks:

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε χθες 16/1 το My style rocks με την Κατερίνα Καραβάτου να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης. Δημήτρης Σκουλός, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιος Κουδουνάρης από την θέση των κριτών κρίνουν τα κορίτσια, βαθμολογούν και καθημερινά βγάζουν την πιο καλοντυμένη.

«Καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στη μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, αισθάνομαι έναν μεγάλο ενθουσιασμό, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στυλ, τη μόδα και τους ανθρώπους μαζί με εσάς, γιατί θα γίνουμε η πιο stylish παρέα» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας η οποία στη συνέχεια τους καλωσόρισε όλους στο πλατό - δείτε βίντεο.

Η αποχώρηση του Σκουλού από το My style rocks

Σήμερα λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο επεισόδιο το οποίο όπως είδαμε από το trailer που κυκλοφόρησε, είναι "βόμβα" και αυτό γιατί ο Σκουλός θα αποχωρήσει έπειτα από ένταση που θα σημειωθεί στο πλατό.

Μπορεί η πρώτη ημέρα να μην πήγε καθόλου καλά και συγκεκριμένα... τραγικά, αφού σημείωσε μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση στην απογευματινή ζώνη, ωστόσο, στον ΣΚΑΙ προσπαθούν να δώσουν... "ψωμί στο λαό" με ίντριγκα και τσακωμούς. Άλλωστε από την πρεμιέρα κιόλας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την είπε άσχημα σε διαγωνιζόμενη.

Στο παιχνίδι αυτό της τηλεθέασης φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά και ο Δημήτρης Σκουλός!

Χαμός στο twitter με την πρεμιέρα

Στο twitter επικράτησε χαμός με τα όσα παρακολούθησαν στην πρεμιέρα. Σχολίασαν έντονα τόσο την εμφάνιση της Κατερίνας Καραβάτου όσο και τις διαγωνιζόμενες οι οποίες δεν ήταν ντυμένες σαν μια κλασική γυναίκα που θα πήγαινε βόλτα για καφέ ή για ψώνια.

Ειδικά ορισμένες τις έκραξαν πολύ άσχημα! Όσον αφορά την παρουσιάστρια... δεν έχουμε να πούμε πολλά, τα λένε όλα τα tweets.