Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Κατερίνα Ζαρίφη: «Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό» - Η εμπειρία της μετά από 24 ώρες σε οίκο ανοχής

Δεν κολλάει πουθενά!

Κατερίνα Ζαρίφη: «Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό» - Η εμπειρία της μετά από 24 ώρες σε οίκο ανοχής
News 08.02.2023 19:34
Από Ελένη Μήτση

Την Τρίτη 7/2 καλεσμένη στο Στούντιο 4 ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε πάρα πολύ αποκαλυπτικά για τα ερωτικά της, το επάγγελμα της δημοσιογραφίας αλλά και αρνητικά σχόλια, που κατά καιρούς έχει ακούσει.

Το ζήτημα των κιλών της είναι κάτι, που γράφεται έντονα για εκείνη, ωστόσο η ίδια από ότι δήλωσε δε θέλει να μπαίνει στη διαδικασία να διαβάζει τα σχετικά άρθρα και ρεπορτάζ (δείτε εδώ την αποκάλυψη της για τη συνεργασία της με τη Μενεγάκη).

«Χάνουμε βάρος και θα γίνουν 50 ρεπορτάζ. Αφού μπήκα στο τελευταίο κι είδα τι φαγητό έκοψε η Κατερίνα Ζαρίφη κι έχασε τα κιλά και λέω κλίκαρε μωρή να δούμε. Είναι λίγο ρετσινιά και ταμπελίτσα από την άποψη… Μπορώ να πω ότι έχω ακούσει και μπινελίκια γιατί αδυνάτισες, που λες ότι ούτε τώρα μπορείς να ξέρεις αν είμαι στα καλύτερά μου. Είναι κι αυτό το αδυνάτισες;

Α είσαι στα καλύτερά σου. Που ξέρεις εσύ αν είμαι στα καλύτερά μου. Μπορεί να είμαι και μέσα στην κατήφεια και να μου έχει κοπεί η όρεξη από την στενοχώρια και να είμαι στα καλύτερά μου με τα περισσότερα

Ή αυτό που λένε πρέπει να το κάνεις για την υγεία σου. Πήρες καμία ουροκαλλιέργεια κι είδες ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα; Ξέρω ανθρώπους που είναι με περισσότερα κιλά κι είναι υγιέστατοι. Μπορεί να με τρελάνει η ατάκα από αγάπη στο λέω ή να μην σε πειράζει που είμαι ειλικρινής. Αλήθεια; Εσύ έχεις την δική σου αλήθεια κι εγώ την δική μου. Έλα να τις βάλουμε στην μέση να δούμε», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν και η αποκάλυψή της για τα χρόνια, που σπούδαζε δημοσιογραφία και στα πλαίσια ρεπορτάζ έμεινε 24 ώρες μέσα σε οίκο ανοχής.

Η επίσκεψη της Κατερίνας Ζαρίφη σε οίκο ανοχής

«Καταρχάς γνώρισα ίσως από τα καλύτερα κορίτσια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση ο κόσμος που μπαίνει. Τότε στους οίκους ανοχής ήταν, ξέρεις.. παρακμιακοί άνθρωποι ας πούμε που τους επισκέπτονται, Μα καμία σχέση. Όπως επίσης θυμάμαι ότι είχα κάνει με το κορίτσι κουβέντες, πολιτικές αναλύσεις που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Ζαρίφη: «Πού υπογράφω για να φύγω;» - Το ασύλληπτο περιστατικό της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον ΑΝΤ1

Έχει χωρίσει με τον πρώην αλλά είναι κολλητοί - Η αποκάλυψη της Ζαρίφη για τη νέα της σχέση

Share