Για 8η ημέρα με μαυρισμένο μάτι - Σοκάρει η εικόνα της Μαρίας Ηλιάκη

Βίντεο με το πως είναι σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Μαρία Ηλιάκη κάνει συχνά αλλαγές στη ζωή της και μάλιστα αυτήν την περίοδο μετά τη μόνιμη εγκατάσταση του συζύγου της στην Ελλάδα, αυτή τη φορά μετακόμισαν όλοι μαζί στα Βόρεια Προάστια σε ένα νέο σπίτι.

Η διαδικασία αυτή λοιπόν σε συνδυασμό με τη νέα εκπομπή, που ετοιμάζει η παρουσιάστρια την έχουν εξοντώσει συνολικά και έτσι σε πρόσφατες δηλώσεις δεν έβγαζε - από την κούραση - ούτε τα γυαλιά ηλίου της (δείτε εδώ την αναστάτωση που επικρατεί με το γάμο της).

«Στα γυρίσματα έχουμε πολύ γέλιο, πάνε πολύ ωραία. Η συνεργασία μου με τον Νικόλα Ράπτη πάει ανέλπιστα καλά. Αν και το περίμενα από την αρχή… είναι πολύ ωραίος τύπος ο Νίκος. Δεν μπορώ να πω τι θα δείτε από μένα. Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το κανάλι, εγώ έχω πει ότι δεν θα μιλήσω.

Είμαι δύο μέρες άυπνη γι’ αυτό δεν βγάζω τα γυαλιά. Αν βγάλω τα γυαλιά θα τρομάξετε. Η φάση της μετακόμισης είναι πολύ ωραία. Χθες ήταν το δεύτερό μας βράδυ και σιγά σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς μας. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου, θα το κάνουμε κάποια στιγμή σίγουρα αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Είχαμε τη μετακόμιση τώρα, οπότε δεν το είχα κοιτάξει. Η βάση μας είναι στην Ελλάδα και αυτό είναι ξεκούραστο», είχε πει η Μαρία Ηλιάκη.

Και αφού ολοκληρώθηκε η μετακόμιση της Ηλιάκη, εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένη από τα social media, ωστόσο μέσα από ένα στόρυ την Τετάρτη 8/2 αποκάλυψε το λόγο.

Ένα ατύχημα, που είχε με την μικρή της κόρη, καθώς την χτύπησε καταλάθος στο μάτι την κράτησαν εκτός, αφού όπως είδαμε και στο βίντεο μετά από 8 ημέρες έχει ακόμα μώλωπα.

Το ατύχημα της Μαρίας Ηλιάκη

«Εγώ δεν μεγαλώνω παιδί, μάλλον τον Ρόκυ Μπαλμπόα μεγαλώνω. Από την πολλή την αγάπη της η Κατερινούλας μού έριξε μια κουτουλιά, είμαι έτσι 8 μέρες. Γι’ αυτό δεν εμφανιζόμουν όλες αυτές τις μέρες γιατί ήμουν… μαύρη. Ήταν πολύ ευαίσθητο το σημείο και με παράκουτούλησε. Περαστικά μου», είπε η Μαρία Ηλιάκη.