Παντρεύονται Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης

Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

To ειδύλλιο της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη ξεκίνησε πριν από περίπου 5 χρόνια. Μπορεί ήδη να γνωριζόντουσαν, ωστόσο, ο έρωτας άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα. Συναντήθηκαν για δεύτερη φορά λοιπόν στην Κρήτη το 2018, όπου η παρουσιάστρια έκανε διακοπές, ενώ ο γυναικολόγος είχε πάει στον τόπο καταγωγής του για λίγες ημέρες καθώς δούλευε τότε στην Ελβετία και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Μπορεί τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν να ήταν πολλά, όμως ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και απέδειξαν πως η απόσταση δεν χαλάει μια σχέση, αντιθέτως την δυναμώνει.

«Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 σπίτια...ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό...θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση...ούτε να ξεκουνηθώ από την καθημερινότητα μου, αλλά ούτε και να ξεβολευτώ.. άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα...έλα όμως που η ζωή με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε», είχε εξομολογηθεί η Μαρία Ηλιάκη.

Λίγα χρόνια μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους ήρθε και η κόρη τους, ο καρπός του έρωτα τους που τους έδεσε ακόμη περισσότερο και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή).

Πότε θα γίνει ο γάμος Ηλιάκη - Μανουσάκη

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης γάμος

Γάμος όμως δεν έχει γίνει... ακόμη! Σύμφωνα με της εφημερίδας Reallife, ο Στέλιος Μανουσάκης έχει ανοίξει ήδη το ιατρείο του στο Μαρούσι ενώ η Μαρία Ηλιάκη σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση τον ερχόμενο Φεβρουάριο (δείτε την εκπομπή που θα παρουσιάσει).

Ανάμεσα όμως στις δουλειές που έχουν, έχουν ξεκινήσει και τις ετοιμασίες τόσο για το γάμο τους όσο και για τη βάφτιση της κόρης τους που θα πάρει το όνομα Κατερίνα, όπως έχει αποκαλύψει η Μαρία Ηλιάκη.

Σχετικά με το πότε θα γίνει το διπλό μυστήριο, η εφημερίδα αναφέρει ότι πιθανότερη ημερομηνία είναι κάπου μέσα στο καλοκαίρι. Όσον αφορά την τοποθεσία, ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα γίνει στην Κρήτη ή στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας.